MONSTRUM IZ BARAJEVA SILOVAO JOJ MAJKU: Zadavila bih supruga da ga opet vidim!
Foto: Profimedia

Ispovest žene monstruma iz Barajeva

MONSTRUM IZ BARAJEVA SILOVAO JOJ MAJKU: Zadavila bih supruga da ga opet vidim!

Crna Hronika -
Planirali smo svadbu i krštenje našeg deteta, a on je umesto toga silovao moju majku. On je mrtav za mene, priča Zorica, supruga uhapšenog Vladana Pavlovića

BEOGRAD - Da sad vidim mog muža, ubila bih ga sopstvenim rukama. Mrtav je za mene. Planirali smo svadbu i krštenje, a on je umesto toga zverski silovao moju majku - kaže za Kurir Zorica Jeremić, ćerka Vere Jeremić, koju je na Uskrs silovao Zoričin muž Vladan Pavlović.Prema Zoričinim rečima, Vera je često dolazila i obilazila nju i Vladana kako bi im pomogla.- Majka je jedina ostala uz mene kada sam se udala za Vladana. Ipak, dva puta mi se požalila da ju je napao. Jednom je čak i htela da ga prijavi policiji, ali sam je molila da to ne učini. Da sam znala da će biti tako, prijavila bih ga sama - kroz suze nam govori Zorica. Ona dodaje da sumnja da je Vladan njenoj majci dao neke lekove pre silovanja.Mama se bori za život- Čula sam da je padala po dvorištu i jaukala. Moja majka je bolesna žena, ne mogu da verujem da joj je učinio tako nešto - potreseno je ispričala Zorica.Ona kaže da je od brata čula da je Vera u veoma teškom stanju.- Brat Dejan i snaja otišli su da obiđu mamu u bolnici. Nije ih prepoznala. Lekari kažu da od šoka ne zna za sebe i da nije svesna gde se nalazi, pa su joj posete zabranjene. Očekuje je još mnogo pregleda, bore se za njen život - plačnim glasom govori naša sagovornica. Od nje saznajemo da ju je Vladan zvao iz zatvora, ali da je prećutao zbog čega se tamo nalazi.Napustiću ga zauvek- Rekao mi je da je priveden zbog tuče. Kada sam čula šta je uradio, ispustila sam dete iz ruku od šoka. Zar ovo da dočekam, ni prvi rođendan ćerkici nismo proslavili, a on da mi siluje majku - ispričala nam je Zorica i rekla da će nakon povratka iz bolnice napustiti dom u kom je živela sa mužem.- Ne mogu da se vratim tamo, otići ću kod komšija. Za Vladana više ne želim da čujem. Neka ga osude doživotno za ovo što je uradio. Dete više nikad neće videti, dok sam ja živa. A i sutra da umre, ni sveću mu ne bih zapalila - kroz suze nam je rekla Zorica.Podsetimo, Veru Jeremić je na Uskrs silovao zet Vladan Pavlović. On je povezao Veru traktorom kod njene sestre i usput je napao. Tokom zverskog napada on je koristio zvono za šurenje svinja, silovao je taštu i naneo joj teške telesne povrede.

Brat Zorice JeremićZLOSTAVLJAO JE I ZORICU!Prema rečima Zoričinog brata Dejana Jeremića, Vladan je poznat kao nasilnik, koji je Zoricu tukao i silovao.- Pre dve godine ga je Zorica napustila i doselila se kod mene. Jednog dana ju je napao i silovao, ali ga nije prijavila policiji - kaže Jeremić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track