Monstrum sa Drave oteo devojčicu (11) silovao je u šumi i sve snimio telefonom
Foto: Sina Shutterstock

Preti mu 15 godina robije

Monstrum sa Drave oteo devojčicu (11) silovao je u šumi i sve snimio telefonom

Crna Hronika -
Denac je malenu devojčicu oteo dok je bila sa roditeljima na Špancirfestu u Varaždinu. On je iskoristio nepažnju roditelja i oteo devjčicu koju je ovukao do šumarka i silovao, a pri tome snimao mobilnim telefonom. On je uhapšen samo dva dana od munjevite potere policije

VARAŽDIN – Županijsko državno tužilaštvo podiglo je potužnicu protiv Josefa Denaca (43) koji je osumnjičen da je jedanaestogodišnju devojčicu oteo, odvukao, a zatim silovao i sve to snimio.

Naime Denac je malenu devojčicu oteo dok je bila sa roditeljima na Špancirfestu u Varaždinu. On je iskoristio nepažnju roditelja i oteo devjčicu koju je ovukao do šumarka i silovao, a pri tome snimao mobilnim telefonom. On je uhapšen samo dva dana od munjevite potere policije, a tek posle tri meseca podignuta je optužnica.

Denac je inače sam otac šestoro dece, a policiji je poznat zbog svirepog ubistva svog sugrađanina 2005 godine kada ga je napustila supruga s kojom više ne kontaktira..

-Njega treba strpati na doživotnu robiju. I ja se već tri godine sudim s njim ok dece, rekla je njegova nevenčana supruga, koja ga je napustila pošto je završio u zatvoru sbog ubistva svog sugrađanina, koji ga je ulovio u krivolovu. Da ga ne bi prijavio Denac ga je krvnički dotukao metalnim kleštima. Posle izlaska sa robije 2012 godine svi ga se plaše.

- Molili smo Boga da se ne vraća u selo. Niko ne želi imati posla s njim. Od njega nam se ledi krv u žilama - rekli su gosti lokalnoga kafića. I tvrde: “To je đavao, a s njim nikad ne znaš. Bolje mu se ne zamerati”.

Na njegovom Fejsbuk profilu se moglo videti Crni panter koji siluje ženu i deca koja međusobno sebi gledaju u gaće su jedinie fotografije koje Josef Denac (43) ima na svojem profilu na Facebooku, što je dodatna potvrda da je u pitanju premećna osoba kojoj je mesto u zatvoru.

Inače ako ga sud proglasi krivim, monstrum s Drave može dobiti 15 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track