MONSTRUM SILOVAO DEVOJČICU (7): Komšinica ih zatekla gole u krevetu!
Foto: Dragan Kadić

Strava i užas: Uhapšen seksualni manijak iz Ritopeka

MONSTRUM SILOVAO DEVOJČICU (7): Komšinica ih zatekla gole u krevetu!

Crna Hronika -
Elvis F. (25) doveo maloletnu K. P. u svoju kuću i seksualno je zlostavljao

BEOGRAD - Elvis F. (25) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju komšinicu, sedmogodišnju K. P., u naselju Ritopek! Policajci su posle prijave komšinice upali u Elvisovu kuću i zatekli jeziv prizor, muškarca i devojčicu bez odeće u krevetu. Elvis je zadržan u pritvoru, a dete je u bolnici.Roditelji bili na posluDrama u Ritopeku odigrala se juče oko podneva. Elvis, koji živi s roditeljima, ostao je sam na nekoliko sati.- Otac i majka otišli su u kupovinu. U dvorištu ispred njegove kuće video je K. P., koja je bila na ljuljašci. Inače, devojčica koja živi u zgradi pored njegove bila je sama jer su joj roditelji bili na poslu. Prišao joj je i rekao da krene s njim u kuću, a potom je svukao - kaže izvor Kurira iz istrage.Dete je počelo da doziva upomoć, a zapomaganje je čula komšinica Ivana Tosković.Psihički bolesnik- Ivana, koja živi u kući pored Elvisove, uletela je u kuću i uhvatila manijaka na delu. Nije mogla da veruje kad ih je ugledala gole. Bila je prisebna i odmah je pozvala policiju - kaže naš sagovornik.Boban M., Elvisov brat od tetke koji živi u Malom Mokrom Lugu, došao je u Ritopek čim su mu javili šta se desilo.- Svi smo u šoku, ovo je velika sramota za sve nas. Nismo ni slutili da može da uradi nešto ovako. Elvis nikad nije bio nasilan niti je ikad uradio bilo šta slično - kaže Boban.

Elvisov brat:  Svi smo u šoku, ovo je velika  sramota za sve nas
Elvisov brat: Svi smo u šoku, ovo je velika sramota za sve nas

Komšije kažu da je Elvis psihički bolestan i da o njemu brinu roditelji.- Čudan je i potpuno dezorijentisan. Uglavnom je bio kod kuće. Ipak, niko nije očekivao da će uraditi ovako nešto. Pa to dete živi godinama pored njegove kuće! Komšinica koja ga je zatekla s devojčicom i dalje je van sebe. Ipak, dobro je reagovala jer je odmah zvala policiju - pričaju meštani.Devojčica je odvezena na lekarski pregled, a njena majka sinoć je bila na saslušanju u policiji.

Elvisov komšijaKO ZNA ŠTA BIH MU URADIOMirsad T., suprug Ivane, koja je spasla dete, a koji je bio na poslu u vreme kada je nesrećna devojčica napastvovana, kaže da još ne može da veruje šta je njegov komšija uradio.- Da sam bio kod kuće i da sam ga kojim slučajem zatekao, ko zna šta bih mu uradio! Imam četvoro dece i ne smem ni da pomislim da se njima tako nešto dogodi - vidno uznemiren priča Mirsad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track