NAGODIO SE: Muž Mine Lazarević dobio godinu dana zatvora
Foto: Damir Dervišagić

Porodično nasilje

NAGODIO SE: Muž Mine Lazarević dobio godinu dana zatvora

Crna Hronika -
Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu municije

BEOGRAD - Baletan Goran Stanić nagodio se sa Tužilaštvom da za godinu dana zatvora prizna da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević, kao i da je bez dozvole držao vatreno oružje.

Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu municije, precizira se u informaciji Tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Porodično nasilje se dogodilo između 1. i 2. avgusta u porodičnom stanu ali nije odmah prijavljeno. Tek kada je Stanić zapucao iz automatske puške pozvana je policija, koja je u njihovom stanu pronašla i drugo oružje za koje se utvrđuje da li je manevarsko.

Mediji su preneli da su se Mina i Goran venčali 2008. i da imaju dvoje dece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja