NALETEO NA PRAVE, PA GA UHAPSILI: Lažni policajac (24) iz Subotice opljačkao migranta iz Bangladeša
Foto: Nebojša Mandić

Presretanje na ulici

NALETEO NA PRAVE, PA GA UHAPSILI: Lažni policajac (24) iz Subotice opljačkao migranta iz Bangladeša

Crna Hronika -
Policijska patrola je ubrzo nedaleko od mesta događaja zatekla osumnjičenog i kod njega pronašla 400 evra, 6.050 dinara, mobilni telefon i gasni pištolj sa četiri metka

SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su 24-godišnjeg T. K. iz Subotice, zbog sumnje da je, predstavljajući se kao policijski službenik, uz pretnju pištoljem, od državljanina Bangladeša uzeo novac i mobilni telefon.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica, policijska patrola je ubrzo nakon izvršenog krivičnog dela, a nedaleko od mesta događaja, sinoć zatekla osumnjičenog i kod njega pronašla 400 evra, 6.050 dinara, mobilni telefon i gasni pištolj sa četiri metka.

Po nalogu tužioca, T. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će u zakonskom roku uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track