Prikaži najnovije vesti
Uvidjaj, policjia, policijska traka, Foto Dado Djilas

NAPAD NA POLICAJCE U PANČEVU: Izboli mladića pa nasrnuli na policiju

Crna Hronika 10

BEOGRAD - Policija je u Pančevu uhapsila sedam mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Njegoševoj ulici nožem izbodena jedna osoba, saopštio je danas MUP.

Do incidenta je došlo pre dva dana oko 02,30 časova ujutru, kada se prilikom redovnog obilaska ugostiteljskih objekata u Pančevu, pomoćniku komandira i dvojici policajaca obratio gost kafića u Njegoševoj ulici i prijavio da mu je nepoznata osoba nožem nanela više ubodnih rana u predelu grudi i leđa, navedeno je u saopštenju.

Kada su policijski službenici ušli u ugostiteljski objekat zatekli su sedam mladića, koji su ih u nameri da pobegnu napali, a potom su fizički nasrnuli i na petoricu policajaca koji su u međuvremenu stigli u objekat.

Tom prilikom, povređeno je troje policajaca, dodaje se u saopštenu MUP-a. Mladiće je policija ubrzo savladala i dovela u služene prostorije.

Zbog napada na policajce i građanina, N.P. (23), L.S. (21), B.Z. (24), M.Đ. (24), M.J. (20), S.S. (23) i M.S. (19) određen je pritvor.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir