NAPADNUTI IZ ČISTA MIRA: Pretučeni komunalci u policiji prepoznali nasilnike!

Kuršumlija

NAPADNUTI IZ ČISTA MIRA: Pretučeni komunalci u policiji prepoznali nasilnike!

Crna Hronika -
Radnici preduzeća Toplica Radovan Ivanović i Boban Milojević koje su pre tri dana na ulici pretukli nasilnici dok su čistili ulice, prepoznala je premlaćivače u policiskoj stanici gde su se s njima suočili posle hapšenja

KURŠUMLIJA - Dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća "Toplica" iz Kuršumlije koji su pretučeni dok su čistili ulice tog grada, prepoznali su u stanici policije trojicu napadača, rečeno je u policiji tog grada.

Radnici preduzeća "Toplica" Radovan Ivanović (30) i Boban Milojević (50) pre tri dana izašli su u pet ujutru da očiste centar Kuršumlije. U susret su im došla trojica mladića, jedan od njih im je nogom šutnuo kolica i prosuo smeće na ulicu, a zatim su im oteli metle. Jedan od napadača je drškom metle udario Bobana Milojevića po leđima.

"Udarac je bio jak, pao sam na kolena i laktovima udario o asfalt, i tako ostao da ležim na ulici. Kukao sam i zapomagao, a onda su nasrnuli na kolegu Radovana. Bio sam onesposobljen da mu priteknem u pomoć", kazao je Milojević.

Čistač ulica Radovan Ivanović kazao je da je pokušao da se odbrani lopatom, ali da nije uspeo protiv trojice napadača. "Dobio sam jak udarac drškom preko ruke i ispustio lopatu, pa sam se dao u beg. Jurili su me, ali me nisu stigli", rekao je Ivanović.

Milojević, koji je ležao na asfaltu, sve to je posmatrao, ali drugih prolaznika nije bilo, pa je uzalud dozivao pomoć.

"Vratili su se i svoj bes iskaljivali na našoj kanti za smeće. Polomili su je, a zatim je naišao taksi i svi trojica su otišli", kazao je Milojević.

Radnicima komunalnog preduzeća je tada ukazana lekarska pomoć.

Pripadnici policije su priveli potencijalne napadače, a oštećeni su ih u policijskoj stanici prepoznali. Javno komunalno preduzeće iz Kuršumlije "Toplica" uputilo je apel policiji da što pre reši taj slučaj ali i da saopšti imena napadačca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja