NASILJE U SUBOTICI: Napadnut i opljačkan taksista
Foto: Nebojša Mandić

Traže zaštitu

NASILJE U SUBOTICI: Napadnut i opljačkan taksista

Crna Hronika -
Napd na taksistu dogodio se za vikend kada je drski putnik posle završene vožnje napao metalnim predmetom taksistu i od njega uzeo novaci pobegao

SUBOTICA - Subotički taksisti ogorčeni su zbog napada na njihovog kolegu proteklog vikenda u Subotici.Kako je izjavio Stevo Šimić, predsednik Saveza taksi udruženja grada Subotice, napad se dogodio u noći između petka i subote, kada je posle završene vožnje putnik metalnim predmetom napao vozača "Prozivka taksija", uzeo od njega novac i zatim pobegao.

Šimić tvrdi da su taksisti u Subotici svakodnevno izloženi neugodnostima, od određenog broja drskih putnika do ovog nasilnog događaja.

"Ne kažem da treba da uživam neke privilegije u odnosu na ostale građane, ali bi se nešto moralo promeniti. Stvarno smo nezaštićeni. Kada putnik sedne iza vas, vi niste u situaciji da kontrolišete njega i njegovo ponašanje", rekao je Šimić.

On se nada da se ovakvi slučajevi neće ponavljati i predlaže da se pooštri kaznena politika, kako bi svaki potencijalni napadač znao da mu sledi teža sankcija zbog napada na taksistu na radnom mestu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track