NASILNIK IZ BATAJNICE: Tuče nas redom, preti da će mi silovati dete
Foto: D. Kadic

Komšije godinama trpe teror

NASILNIK IZ BATAJNICE: Tuče nas redom, preti da će mi silovati dete

Crna Hronika -
Jednom je mog muža napao pendrekom na ulaznim vratima, a kad sam izašla napolje, oborio me je i uhvatio za glavu pa udarao u zid - priča vidno uzrujana Gorica Milosavljević

BEOGRAD - Taj čovek je psihopata. On je pretukao i mene i mog muža, a rekao mi je da će da siluje moju najmlađu ćerku a mene da veže da sve to gledam - rekla je za Kurir Gorica Milosavljević, komšinica Nebojše M. (52) iz Batajnice, koji je uhapšen pošto je preksinoć bio pet sati zabarikadiran u stanu zajedno sa 20-godišnjim sinom i pretio da će se ubiti bombom.Većina komšija je imalo sukobe s Nebojšom, za koga kažu da je opasan po okolinu.- On bez razloga traži kavgu i provocira. Jednom je mog muža napao pendrekom na ulaznim vratima, a kad sam izašla napolje, oborio me je i uhvatio za glavu pa udarao u zid - priča vidno uzrujana Gorica i dodaje da je zabrinuta jer je čula da će Nebojša M. biti pušten iz pritvora posle 48 sati, pa se boji da će im se potom svetiti.

Večito incidenti... Zgrada u kojoj živi Nebojša M.
Večito incidenti... Zgrada u kojoj živi Nebojša M.

Za Nebojšinog sina, koji je bio zabarikadiran s njim u stanu, komšije imaju samo reči hvale.- Kad smo išli u policiju da damo izjave, on je rekao: „Što se mene tiče, ne moraju više nikad da ga puste“ - ispričala je Milosavljevićeva.Podsetimo, drama je počela kad je patrola policije došla u Batajnicu posle prijave građana da Nebojša lomi ulazna vrata stambene zgrade i da je naoružan bombom. Nakon propalih pregovora interventna policija je ušla u stan i savladala Nebojšu.(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track