NASRED ULICE U SRBOBRANU: Nožem na ćerku policajca (16)
Foto: Thinstock

Stavili joj ruku na usta i odvukli do zgrade

NASRED ULICE U SRBOBRANU: Nožem na ćerku policajca (16)

Crna Hronika -
Jedan od nasilnika oteo joj je mobilni telefon i izlupao ga, drugi je uhvatio jednom rukom za vrat, podigao od zemlje i mašući joj nožem ispred lica poručio: Reci tati da povuče onu prijavu, a ako je ne povuče ovo ćeš dobiti u stomak

SRBOBRAN - Dva maskirana napadača su u nedelju u Srbobranu na ulici uhvatila maloletnu devojčicu R.M. (16). Oni su joj stavili ruku na usta i uz pretnju nožem odvukli su je do obližnje zgrade.

Nakon toga jedan od nasilnika joj je oteo mobilni telefon i izlupao ga, drugi je uhvatio jednom rukom za vrat, podigao od zemlje i mašući joj nožem ispred lica poručio: „Reci tati da povuče onu prijavu, a ako je ne povuče ovo ćeš dobiti u stomak!“. Zatim su je pustili i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Inače, otac maloletne devojke je policijski službenik u Policijskoj stanici Srbobran. Pretnje su usledile nakon njegovog službenog postupanja prema jednom lokalnom nasilniku, koji je maltretirao i mesecima fizički zlostavljao svoju devojku. Velikim zalaganjem kriminalističke policije iz Srbobrana i Novog Sada nepoznati izvršioci su ubrzo identifikovani a jedan je već lišen slobode.

-U svoje ime i u ime svih kolega najoštrije osuđujemo kukavički napad i pretnju za život maloletnog deteta našeg kolege. Pozivam nadležne da odgovorne najoštrije kazne - kaže Lazar Ranitović, predsednik Sindikata srpske policije.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja