NEBOJŠA PAVKOVIĆ PORUČIO IZ HAGA: Žao mi je što je moj sin izazvao nesreću
Foto: Rojter

Šokirao se

NEBOJŠA PAVKOVIĆ PORUČIO IZ HAGA: Žao mi je što je moj sin izazvao nesreću

Crna Hronika -
Žao mi je zbog okolnosti u kojima se sada nalazim, zbog kojih nisam u situaciji da utičem na vaspitanje svoje dece, izjavio je Pavković, čije reči je preneo u njegovo ime advokat Aleksandar Aleksić

BEOGRAD - Bivši načelnik generalštaba Vojske Jugoslavije Nebojša Pavković šokirao se kada je čuo da je njegov sin iz drugog braka Vuk Pavković (20) naleteo kolima na pešaka Mitu Spasića (23). On još uvek ne može da veruje da je mladić izazvao nesreću i teško mu pada što nije u Srbiji i ne može da utiče na njega.

- Žao mi je zbog okolnosti u kojima se sada nalazim, zbog kojih nisam u situaciji da utičem na vaspitanje svoje dece, izjavio je Pavković, a nejgove reči preneo je advokat Aleksandar Aleksić.

Advokat mu je i javio da je Vuk izazvao nesreću.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Vuk Pavković je na saslušanju u policiji rekao da su tog dana u Katanićevoj ulici bile dve kolone automobila i da je pokušao da skrene ulevo.

- Vozio sam normalnom brzinom. Odjednom se ispred mene stvorio mladić, koji je pao na automobil, a sve se desilo van pešačkog prelaza, rekao je Pavković. Njemu je posle nesreće urađen alko-test koji je pokazao da nije bio pijan, a utvorđeno je da nije bio pod uticajem narkotika.

Kako je rekao advokat porodice Pavković mladić če biti procesuiran u redovnom postupku, tokom koga će biti utvrđena i eventualna odgovornost povređenog mladića.

Vuk Pavković (20), sin haškog osuđenika Nebojše Pavkovića, vozeći BMV 320 prošle srede udario je i povredio pešaka u Katanićevoj ulici na Vračaru.Pavković mlađi udario je prošle srede pešaka Mitu Spasića (23), i to pošto je preko pune linije zaobišao kolonu vozila i udario mladića.

( Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track