NEGOTIN: Bačena bomba u dvorište opštinskog službenika
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Petrović u kućio bio sa porodicom

NEGOTIN: Bačena bomba u dvorište opštinskog službenika

Crna Hronika -
Reč je o snažnoj eksplozivnoj napravi ručne izrade, koja je prouzrokovala materijalnu štetu na fasadi glavne i pomoće zgrade, pukla su stakla a oštećeno je i stepenište

NEGOTIN - Nepoznata osoba bacila je jutros bombu u dvorište porodične kuće Dimitrija Petrovića, bivšeg šefa Odeljenja za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju u Negotinu, potvrđeno je agenciji Beta u policiji u tom gradu.

Bomba je eksplodirala u dvorištu kuće u Ulici 9. maja i pričinila je štetu na objektu, ali niko od ukućana nije povređen. Prema prvim saznanjima,reč je o snažnoj eksplozivnoj napravi ručne izrade, koja je prouzrokovala materijalnu štetu na fasadi glavne i pomoće zgrade, pukla su stakla a oštećeno je i stepenište.

Detonacija je izazvala štetu i na susednoj kući. U trenutku ekplozije, u 4 sata posle ponoći, Petrović je u kući bio sa suprugom i ćerkom.

Istražni sudija i tužilac obavili su uviđaj ali, u zbog istrage, novinarima nisu date nikakve informacije. Petrović je juče premešten na drugo radno mesto, a od danas je na godišnjem odmoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja