VOZILI BRZO: Braća oborila devojčicu (17), pa pokušali da prikriju dokaze
Foto: Nebojša Mandić

Novi Pazar

VOZILI BRZO: Braća oborila devojčicu (17), pa pokušali da prikriju dokaze

Crna Hronika -
Novopazarska policija uhapsila je braću I.K. (23) i F.K. (24) zbog sumnje da su u petak udarili automobilom sedamnaestogodišnju devojčicu, a potom pobegli

NOVI PAZAR - Mladići F.K. (24) i I.K. (23) uhapšeni su zbog sumnje da su usled neprilagođene brzine oborili pešaka u mestu Trnava. Pešak je zadobio teške telesne povrede, navedeno je u današnjem saopštenju Policijske uprave Novi Pazar.

Novopazarska policija uhapsila je braću I.K. (23) i F.K. (24) zbog sumnje da su u petak udarili automobilom sedamnaestogodišnju devojčicu, a potom pobegli sa lica mesta i pokušali da prikriju dokaze.

- Oni se sumnjiče da su 27. marta, oko 19 i 30, vozeći neprilagođenom brzinom udarili devojčicu koja je zadobila teške telesne povrede – saopšteno je iz policije. Prema nezvaničnim saznanjima, oni su nakon udesa uspeli da pobegnu policijskoj poteri, a tokom vikenda su, kako bi prikrili dokaze, kod automehaničara sanirali štetu na automobilu nastalu prilikom udaranja devojčice.

Policija je ipak uspela da sazna ko se nalazio u automobilu, a prilikom ispitivanja i podvrgavanja poligrafu braća su sve priznala. Zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja određen im je pritvor do 48 časova.

Devojčica je u udesu doživela frakturu lobanje i lom noge. Smeštena je u novopazarsku bolnicu i uspešno se oporavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track