NEVEZAN SPAVAO NA ZADNJEM SEDIŠTU: Povređen dečak (2) u sudaru kod Brusa
Foto: Profimedia

Saobraćajna nesreća

NEVEZAN SPAVAO NA ZADNJEM SEDIŠTU: Povređen dečak (2) u sudaru kod Brusa

Crna Hronika -
Nezgoda se dogodila kada je auto koji je dolazio u susret zbog lošeg vremena proklizao i udario u automobil u kome je spavalo dete

BRUS - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila tokom vikenda u blizini sela Ravni u opštini Brus, teške telesne povrede zadobilo je dvogodišnje dete L. B. iz Blaca.

Nesrećni mališan je kolima Hitne pomoći Doma zdravlja u Blacu prevezen na Odeljenje urgentne medicine gde su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma butne kosti.

"Nakon dijagnostike i ukazane lekarske pomoći, mališan je prevezen na Dečije odeljenje Kliničko bolničkog centra u Nišu", rekla je portparol Opšte bolnice „dr Aleksa Savić“, doktorka Marija Despotović.

Nezvanično, saobraćajka se dogodila na teritorije opštine Brus, a mališan je u trenutku nezgode spavao na zadnjem sedištu automobila kojim je upravljao njegov deda.

Prema nepotvrđenim informacijama, nezgoda se dogodila kada je auto koji je dolazio u susret zbog lošeg vremena proklizao i udario u automobil u kome je spavalo dete. Nakon incidenta, otac L. B. je drugim automobilom prebacio dete do Doma zdravlja u Blacu gde mu je ukazana lekarska pomoć, piše "Alo".

Mališan je u svesnom stanju primljen u dom zdravlja, a rukom se držao u predelu butine. Kasnijom dijagnostikom je utvrđeno da se radi o prelomu butne kosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track