NIKO NIJE HTEO DA ZASTUPA ZORANA: Muž ubijene Jelene Marjanović jedva našao advokata
Foto: Damir Dervišagić

Istraga brutalnog ubistva pevačice

NIKO NIJE HTEO DA ZASTUPA ZORANA: Muž ubijene Jelene Marjanović jedva našao advokata

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović (35), suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), jedva je našao advokata da ga zastupa kada je bio priveden u policiju na saslušanje.

Zoran je po preporuci svojih prijatelja pozvao nekoliko najpoznatijih beogradskih advokatskih kancelarija, koje se bave krivičnim pravom, i tražio od njih da ga zastupaju.

Zoran Marjanović je preko prijatelja dobio broj poznate advokatice Zore Dobričanin Nikodinović i prvo je nju pozvao i pitao je da ga zastupa, ali je ona to odbila.

"Kada ga je ona odbila, nastavio je da zove ostale advokate sa spiska. Usledio je poziv drugom advokatu, koji je na glasu da prihvata samo medijski praćene slučajeve. Advokat ga je otvoreno pitao: “Da li tražiš advokata kao okrivljeni ili oštećeni?” Zoran kratko odgovorio: “Kao okrivljeni”, na šta mu je advokat odgovorio: “A ja takve ne zastupam! Ja zastupam samo oštećene", otkriva nam Zoranov poznanik. Posle drugog negativnog odgovora počela je panika u kući Marjanovića.

Marjanovići ispred porodične kuće (Foto: Dragana Udovičić)
Marjanovići ispred porodične kuće (Foto: Dragana Udovičić)

"Usledili su pozivi još nekoliko poznatih advokatskih kacelarija, ali su odgovori bili isti! Kada su čuli ko ih zove, samo su mu se uljudno zahvalili i rekli da su prebukirani. Marjanovići su pokušali da odgonetnu zašto ih advokati odbijaju. Dok su jedni bili zagovornici teorije zavere da su se beogradski advokati po nečijem nalogu udružili da bi ih bojkotovali, drugi su tvrdili da im je tako naređeno sa više instance. Dva dana trajala je polemika zašto nijedan advokat ne želi da prihvati da ih zastupa, sve dok im prijatelj nije preporučio iskusnijeg advokata za krivičnu materiju. Zoran ga je odmah pozvao i on pristao je da ga zastupa", tvrdi sagovornik Alo.

Marjanovići se, po savetu advokata, više ne javljaju na pozive novinara, a kada im reporterske ekipe dođu ispred kuće i pozovu ih da izađu na kapiju, jednostavno ih ignorišu.

"Kada je policija počela da radi reviziju slučaja i iznova počela da saslušava sve članove njegove porodice, Zoran je upozoren da je đavo odneo šalu i da mu treba stručna pravna pomoć da sebe nekom neopreznom izjavom ne izloži krivičnoj odgovornosti, pa se razmišlja da angažuju još nekog", kaže naš sagovornik.

DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRIVA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede

SVEKRVA DRUGI PUT ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da Zorica nešto krije o ubistvu Jelene

MARJANOVIĆI U POLICIJI: Svekar ubijene pevačice Vladimir dovezao Zoricu da da izjavu

DEVOJČICA O POSLEDNJIM TRENUCIMA SA MAJKOM: Mala Jana (5) ruši Zoranov alibi?!

(VIDEO) RADILA ZA POLICIJU: Poslušajte ispovest devojke koja je htela seks sa Zoranom Marjanovićem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track