NISU DOŠLI SVEDOCI: Odloženo suđenje Zvezdanu Terziću
Foto: Dado

Transfer fudbalera

NISU DOŠLI SVEDOCI: Odloženo suđenje Zvezdanu Terziću

Crna Hronika -
Naredno ročište odloženo je za 26. jun

BEOGRAD - Suđenje Zvezdanu Terziću i još trojici njegovih saradnika zbog optužbi da su nezakonito prisvojili deo novca od transfera tri fudbalera OFK Beograd u inostrane klubove odloženo je danas za 26.. jun u Višem sudu u Beogradu.

Suđenje je odloženo zbog izostanka pozvanih svedoka, dok su se Terzić i ostali uredno pojavili.

Suđenje je zbog promene predsednika sudskog veća zimus krenulo ispočetka kada je Terzić, koji sada generalni sekretar FK Crvena zvezda, ponovo negirao krivicu i osporio navode optužnice, a isto su učinili i ostali optuženi.

Sud je tada odlučio da ne saslušava ponovo svedoke koji su saslušani pred prethodnim sudskim većem već da se sa njihovim iskazima upozna iz spisa, a da neposredno sasluša samo one koji do sada nisu svedočili.

Pored Terzića, koji je ranije bio direktor OFK, kao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, sudi se i bivšem direktoru OFK Vladimiru Bulatoviću i nekadašnjem sekretaru Zajednice fudbalskih klubova prve savezne lige Milovanu Nikodinoviću, kao i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Optuženi se terete da su zloupotrebom službenog položaja protivpravno prisvojili više miliona evra od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića u inostrane klubove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track