NOŽEM U NOGU: Izboden stariji čovek u Novom Beogradu
Foto: Marina Lopičić

Noć u Beogradu

NOŽEM U NOGU: Izboden stariji čovek u Novom Beogradu

Crna Hronika -
Povređeni je prevezen je u Urgentni centar

BEOGRAD - U Beogradu je tokom noći izboden stariji muškarac u Novom Beogradu, a bilo je tuča sa lakšim povredama, alkoholisanih, manjih problema sa uživaocima psihoaktivnih supstanci, kao i tri saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe povređene, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći, dr Nada Macura.

Sinoć u 22:12 sati u Bulevaru Mihajla Pupina izboden je muškarac od 70 godina i sa ubodnom ranom na podkolenici, prevezen je u Urgentni centar.

Na Bežanskoj Kosi sinoć u 19:46 sata povređen je muškarac (41) u saobraćajnoj nesreći i sa razderotinom i sumnjom na prelom leve podlaktice, prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zemun.

U 20.15 sati na Banovom brdu povređenjen je mladić (32) koji je u saobraćajnoj nesrećji zadobio tupu povredu leđa i prevezen je u Urgentni centar.

Na Čukaričkoj padini u istom delu grada, samo sat i po kasnije povređen je mladić (35) koji je prilikom pada sa motorcikla zadobio razderotine na licu i na donjim ekstremitetima i on je prevezen u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći imali su noćas 109 intervencije od kojih 25 na javnom mestu i najčešće su zvali hronični bolesnici, mada nisu zabeleženi akutni koronarni sindromi, navela je dr Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track