Obijene i demolirane prostorije Udruženja Za naše Vranje

Ukradeni kompjuter, televizor...

Obijene i demolirane prostorije Udruženja Za naše Vranje

Crna Hronika -
Stakla na objektu koji koristi to udruženje su polomljena oko tri sata ujutro, a potpredsednik Nebojsa Janjić kaže da su ukradeni kompjuter, televizor i joše neke sitnice

VRANJE - Prostorije Udruženja ,"Za naše Vranje" rano jutros su demolirane i obijene, iz gradskog rukovodstva su osudili "taj vandalski čin" a policija istražuje slučaj.

Stakla na objektu koji koristi to udruženje su polomljena oko tri sata ujutro, a potpredsednik Nebojsa Janjić kaže da su ukradeni "kompjuter, televizor i joše neke sitnice".

Prema njegovim rečima, obijanje je prijavljeno policiji koja radi na rasvetljavanju slučaja, prenose lokalni mediji. Obijanje i demoliranje prostorija najoštrije je osudio zamenik gradonacelnika Vranja Dragoljub Stevanović koji je od nadležnih zatražio da otkriju pocinice, objavljeno je na sajtu grada.

On je, uz ocenu da je "demoliranje prostorija vandalski čin" naveo i da su članovi tog Udruženja za kratko vreme postali prepoznatljivi po inicijativama korisnim za celu lokalnu zajednicu, kao i humanitarnim akcijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track