ODBIJENA MOLBA: Tuđman ostaje iza rešetaka!
Foto: Dragana Udovičić

Unuk nekadašnjeg hrvatskog predsednika u zatvoru

ODBIJENA MOLBA: Tuđman ostaje iza rešetaka!

Crna Hronika -
Nadležni organi su procenili da još nije završen proces resocijalizacije, iako je Tuđman izdržao dve trećine kazne

SREMSKA MITROVICA - Igor Tuđman (33), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji u Sremskoj Mitrovici izdržava kaznu od 2,2 godine zbog pljačke Beograđanina V. V., neće još na slobodu jer je odbijena njegova molba za uslovni otpust.

Nadležni organi su procenili da još nije završen proces resocijalizacije, iako je Tuđman izdržao dve trećine kazne.Na ovu odluku žalio se i Tuđmanov novi advokat Đorđe Dozet, koga je nedavno anagažovao, ali je njegova žalba odbijena.

– Tuđmanov unuk ima pravo da ponovo traži uslovni otpust, a mišljenje o tome daju nadležene službe u zatvoru. Ukoliko se usvoji ta molba, on bi na slobodi mogao da se nađe i pre 1. aprila iduće godine, kaže sagovornik.

Tuđman sa suprugom Natašom
Tuđman sa suprugom Natašom

Dok čeka izlazak na slobodu, Tuđmanov unuk iz zatvora poručuje da želi da snimi duet sa Sandrom Afrikom jer mu ona, kako kaže, “najbolje odgovara”.

– Mislim da ona najbolje odgovara po izgledu i karakteru.Ta poslovna saradnja, što se muzike tiče, dostigla bi vrhunac u regionu i Evropi – izrazio je želju Tuđmanov potomak.

Letos je nudio saradnju srpskoj pevačici Sandri Valterović, poznatijoj kao Seksi Sandra, kojoj je nudio snimanje spota i pesme, ali ona nije bila zainteresovana. Inače, pored Sandre Afrike, želi da upozna popularne novinare i voditelje Ognjena Amidžića, Ivana Ivanovića i Milomira Marića, a hteo bi, kako otkriva, da učestvuje u kvizu “Trenutak istine”.

– Pronalazim sebe i svoje planove u njihovima fantastičnim emisijama, gde bih pokazao svoje pravo lice – naglašava unuk pokojnog hrvatskog predsednika. Osvojeni novac bih uplatio zatvoru u Sremskoj Mitrovici – obećava Igor Tuđman.

Tuđman je sa tadašnjom suprugom Natašom uhapšen 7. februara 2013, kada su iz Srbije pokušali da pređu u Hrvatsku. Prethodno ih je V. V. iz Beograda prijavio da su ga omamili, a potom i opljačkali.

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track