ODJEDNOM JE BUKNUO, PA EKSPLODIRAO: Na auto-putu kod Rijeke izgoreo fijat
Foto: Izgoreo Fijat Kod Rijeke

Sam se zapalio

ODJEDNOM JE BUKNUO, PA EKSPLODIRAO: Na auto-putu kod Rijeke izgoreo fijat

Crna Hronika -
Ljudi su prolazili i nisu hteli da stanu, vatrogasci su došli tako kasno da je od fijata ostao samo okvir, kaže žena koja je bila očevidac

RIJEKA - "Fijat punto" koprivničke registracije u potpunosti je izgorao u utorak oko na auto-putu Rijeka-Zagreb, nedaleko naplatnih kućica kod Grobnika iznad Rijeke.

"Vraćali smo se kući posle desetodnevnog odmora kod ćerke u Puli. Prošavši naplatne kućice uočili smo dim iz motora. Odmah sam parkirala sa strane i izašli smo iz auta. Odjednom je buknuo požar. Poštar iz Delnica, koji je vozio iza nas, odmah je stao i počeo da gasi plamen aparatom za gašenje. Ispraznio je ceo aparat, ali požar je i dalje buktao. Počele su eksplozije vazdušnog jastuka i guma", priča još vidno šokirana vozačica J.V. (51), koja je putovala sa suprugom M.V. (65) i sestrom.

Foto: Čitalac 24sata.hr
Foto: Čitalac 24sata.hr

"Vrcalo je na sve strane. Udaljili smo se na sigurnu udaljenost i gledali auto kako gori sigurno dvadeset minuta. Niko od ostalih vozača nije stao. Vatrogascima je trebalo dugo da dođu. Sve je izgorelo", završava ona.

Požar su ugasili vatrogasci JVP Delnice. Od automobila je ostao samo okvir. Pošto je sve u automobilu izgorelo, suprug vozačice morao je samo u kupaćim gaćama da čeka pomoć HAK na putu. Niko nije povređen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track