Oliver Mandić: Ivana mi je pre godinu dana rekla da će se ubiti!
Foto: Dragana Udovicic

Ivana Bakić Bodrožić (31) najavila smrt

Oliver Mandić: Ivana mi je pre godinu dana rekla da će se ubiti!

Crna Hronika -
Sumnjao sam da će Iva nešto sebi uraditi, imala je i ranije suicid u glavi, rekao je poznati pevač
1 / 6 Foto: Dragan

NOVI SAD - Ivana je i ranije imala suicid u glavi. Sumnjao sam da će sebi nešto uraditi. Sećam se pre godinu, godinu i po dana da mi je rekla da će se ubiti.

Rekao sam joj: „Ma daj, šta lupaš“. Ali, eto, na kraju je to i uradila - rekao je Oliver Mandić na sahrani Ivane Bakić Bodrožić (31), ćerke poslanice DS Nade Bodrožić, koja je obavljena juče na groblju u Sirigu, kod Novog Sada.

Sahranjena pored oca... Grobnica Ivane i Ilije Bakića u Sirigu
Sahranjena pored oca... Grobnica Ivane i Ilije Bakića u Sirigu

Svirali tamburašiIvanu, koja je pronađena u četvrtak ujutru mrtva u sobi beogradskog hotela „Hajat“, na večni počinak, osim porodice, ispratile su i mnoge ličnosti iz sveta estrade i politike - Željko Mitrović, vlasnik RTV Pink, na kojem je Ivana radila, lideri LSV i DS Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Dušan Elezović iz DS, Milivoje Verbalov, potpredsednik skupštine Vojvodine, Tanja Vojtehovski, Mladen Baron, Oliver Mandić, Aleksandar Milić Mili i mnogi drugi...U kapeli je održano opelo, koje je služilo nekoliko sveštenika, a nakon toga povorka je krenula da isprati Ivu na večni počinak, uz pratnju tamburaškog orkestra „Bata Kole“ Koleta Jovanovića, koji su svirali valcer. Kad je povorka stigla do groba, usledila je pesma „Žute dunje“, s tim što je poslednja strofa pesme izmenjena, pa je Kole otpevao:- „Dođe dragi sa dunjama, nađe Ivu na nosilima. Dvjesto dajem spustite je, tristo dajem otkrite je, da još jednom Ivu ljubim ja.“ Nakon toga sanduk s Ivinim telom je uz pesmu „Osam tamburaša“ spušten u raku, pored njenog oca Ilije, koji je preminuo pre dve godine.Obezbeđenje oteralo novinareIspred groblja nalazilo se nekoliko novinarskih ekipa, koji su iz poštovanja prema preminuloj devojci i njenoj majci došli na sahranu. Međutim, ispred kapije stajalo je nekoliko momaka obučenih u crne kapute, koji nisu dozvoljavali da novinari i foto-reporteri priđu groblju.- Ako samo pokušate da slikate, izlupaću vam foto-aparat. Budete li nastavili i dalje da slikate, ostaćete bez memorijske kartice. Moj posao je da vam ne dozvolim da priđete, a kamoli slikate i za taj posao sam veoma dobro plaćen, pa mi nije problem ni da se pojavim na sudu s vama - rekao je jedan od tih momaka, obraćajući se novinarima.

Bojan Pajtić
Bojan Pajtić

Nenad Čanak
Nenad Čanak

Aleksandar Milić
Aleksandar Milić

Mladen Baron
Mladen Baron

Bahato obezbeđenjeNOVINARKA KURIRA IMALA „TELOHRANITELJA“ NA GROBLJUNovinarka Kurira jedina je od kolega uspela da uđe na groblje. Ne kao novinar, već iz poštovanja prema preminuloj devojci i njenoj majci. Međutim, na samom ulazu ispred nje je stao mladić iz obezbeđenja i rekao joj da ne može dalje!- Nisam na sahrani kao novinar, već kao poznanik Ivine mame - rekla mu je naša novinarka. On je potom krenuo s našom novinarkom, koja je sve vreme bila pod njegovom prismotrom!- Mi nismo iz agencije za obezbeđenje, mi smo iz beogradske policije. Ovde smo zbog vas novinara koje zanima ko će biti ovde i da li će plakati - rekao joj je telohranitelj. Tako je i novinarka Kurira po prvi put imala „lično obezbeđenje“, sve dok Iva nije sahranjena!

ČinjeniceTROVANJE PROPOFOLOM?- Ivana Bakić najverovatnije se predozirala anestetikom „propofolom“- Ampule ovog anestetika pronađene su pored nje- Čekaju se rezultati ispitivanja- Od predoziranja „propofolom“ umro je i Majkl Džekson

Ovom pesmom su ispratili Ivu„Dođe dragi sadunjama, nađeIvu na nosilima.Dvjesto dajemspustite je, tristo dajem otkrite je,da još jednomIvu ljubim ja.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track