ONI SU PLJAČKALI KUĆE GASTARBAJTERA: Lopovi iz Negotina i Smedereva uhvaćeni sa 120 zlatnih dukata
Foto: AP/Ilustracija

Krali zlato, oružje, municiju, alat...

ONI SU PLJAČKALI KUĆE GASTARBAJTERA: Lopovi iz Negotina i Smedereva uhvaćeni sa 120 zlatnih dukata

Crna Hronika -

Bobanu P. (21) iz Negotina i Mladenu J. (35) iz Smedereva kojima je beogradska policija još 22.12. u automobilu pronašla veću količinu ukradene robe, na predlog Osnovnog tužilaštva u Negotinu određen je pritvor do 30 dana.

Njih dvojica sumnjiče se da su u periodu od 17.12. do 22.12 obili više kuća na Miloševskom putu u Negotinu i tom prilikom ukrali robu velike vrednosti: zlatne dukate, oružje, alat, nakit, satove.

Pretpostavlja se da je Mladen J. koji godinama radi kao građevinac u Negotinu, tipovao kuće gastarbajtera dok je izvodio radove, da bi ih zajedno sa Bobanom P. opljačkao. U Beograd su, najverovatnije, došli da bi lakše prodali robu.

U njihovom autobilu, sa falsifikovanim brojem šasije, pronađeno je 120 zlatnih dukata, zlatan nakit, satovi, mobilni telefoni, fotoaparati, alat, ali i oružje, puška, pištolji, municija...

Oni se sumnjiče da su obili i opljačkali šest kuća u naselju Miloševski put i tako, kao saizvršioci, počinili krivično delo teške krađe. Mladen J. pre desetak godina osuđivan je zbog teških krađa, dok Negotinac Boban P. nije osuđivan.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track