OPIRAO SE HAPŠENJU U BORU: Muškarac priveden u Boru zbog narkotika
Foto: Nebojša Mandić

Oduzete tri kese

OPIRAO SE HAPŠENJU U BORU: Muškarac priveden u Boru zbog narkotika

Crna Hronika -

BOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati N. R. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i pretresom njegovog stana, policijski službenici pronašli su i oduzeli tri pvc kese u kojima se nalazila marihauana, ukupne bruto mase oko 53 grama, i jedan sasušen cvet marihuane.

Nakon isteka zadržavanja N. R. je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, na čiji predlog je osumnjičenom od strane sudije za prethodni postupak određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Protiv N. R. u redovnom postupku biće podneta i krivična prijava zbog postjanja osnova sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, jer je ugledavši policijskog službenika ispred poluotvorenih vrata svoga stana, vrata gurnuo ka policijskom službeniku, i tom prilikom mu naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma kosti šake.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track