OPROŠTAJNO PISMO UBICE: Zadavio sam je jer nije htela da mi oprosti preljubu!

Tragedija u Mionici

OPROŠTAJNO PISMO UBICE: Zadavio sam je jer nije htela da mi oprosti preljubu!

Crna Hronika -
Hteo sam da se pomirimo, ali ona nije želela, napisao Aleksandar Pavlović

VALJEVO - Marija nije htela da se pomiri sa mnom i da mi oprosti preljubu. Zato se sve ovo desilo. Ja sam kriv za sve.Ovo su poslednje reči koje je u oproštajnom pismu napisao Aleksandar Pavlović (31) iz Mionice, koji je zadavio ženu Mariju, pa se obesio.

Prema prvim rezultatima istrage, do ubistva i samoubistva je došlo nakon burne svađe bračnog para, koji je kobnog dana krenuo u kupovinu nameštaja u Valjevu.Svađa u kolima- Pretpostavlja se da su se tokom vožnje posvađali i da je Aleksandar u afektu zadavio Mariju. Kad je video šta je uradio napisao je kratko oproštajno pismo, u kojem je naveo da Marija nije mogla da mu oprosti prevaru za ženom iz komšiluka i da je on kriv za sve. Posle toga se obesio - navode izvori bliski istrazi.Marijana porodica ne odustaje od toga da se sazna istina o propustu mioničke policije, koja nije reagovala po prijavi Marijine sestre Jelene Simović, koja je nekoliko sati pre ubistva obavestila policiju da joj se sestra požalila da joj muž preti samoubistvom.Policajac morao da prijavi pretnju- Neću nikog da tužim, ali ću dokazati da sam policiju u Mionici o svemu obavestila na vreme. Moju sestru ništa ne može da vrati, ali želim da se sazna istina. Dežurni policajac je moju prijavu olako shvatio, zato što je živeo u komšiluku moje sestre i znao je da Aca nije problematičan - kaže sestra ubijene žene.Kako saznajemo, dežurni policajac bio je dužan da odmah o prijavi obavesti svoje pretpostavljene i da na teren pošalje policajca koji je zadužen za deo naselja u Mionici gde su živeli Pavlovići. Međutim, on nije preduzeo ništa. Potraga za bračnim parom počela je tek osam sati posle prve prijave.

Zašto su sahranjeni zajednoMARIJA JE MNOGO VOLELA ACUMarija i Aleksandar su sahranjeni u istom grobu na mioničkom groblju, a brigu o njihovo dvoje maloletne dece, koji imaju osam i četiri godine, najverovatnije će preuzeti Aleksandrovi brat i sestra.- Marija je Acu volela više od života, više od dece. Zato sam i pristala da ih zajedno sahrane - rekla je njena sestra Jelena Simović.(S. S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track