OSUMNJIČENI NIJE BIO KOD KUĆE: Euleks pokušao hapšenje na severu Kosova
Foto: Reuters

Ubistvo policajca iz 2011

OSUMNJIČENI NIJE BIO KOD KUĆE: Euleks pokušao hapšenje na severu Kosova

Crna Hronika -
Međunarodni tužilac Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici, uz pomoć Euleks policije na severu Kosova sproveo je međunarodni nalog za hapšenje koji je izdao Interpol za Radomira Kasalovića koji nije pronađen na traženoj adresi posle čega je akcija prekinuta

KOSOVSKA MITROVICA - Euleks policija pokušala je jutros da uhapši osumnjičenog za napad na konvoj Kosovske policije i ubistvo policajca 26. jula 2011, međutim, kako se navodi u saopštenju Euleksa, osumnjičeni nije bio na traženoj lokaciji.

Međunarodni tužilac Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici, uz pomoć Euleks policije na severu Kosova sproveo je međunarodni nalog za hapšenje koji je izdao Interpol za Radomira Kasalovića.

Operacija hapšenja je sprovedena u sklopu tekuće istrage ubistva, koja obuhvata navodna krivična dela teškog ubistva, pokušaja teškog ubistva, neovlašćenog vlasništva, kontrole i posedovanja oružja i ometanje službenih lica u obavljanju službenih dužnosti.

Optužbe za ubistvo se odnose na ubistvo policajca Kosovske policije Envera Zimberija i napad na konvoj Kosovske policije kojim je putovao kada je ubijen.

"Osumnjičeni se nije nalazio na lokaciji, pa za sada nisu preduzete dalje radnje", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track