OTAC CIGLOM HTEO DA UBIJE ĆERKU (18): Ulubio joj lobanju od siline udaraca!
Foto: Stefan Jokić

Priveden zbog pokušaja ubistva

OTAC CIGLOM HTEO DA UBIJE ĆERKU (18): Ulubio joj lobanju od siline udaraca!

Crna Hronika -
Srđan Lešnik (48) posle svađe krvnički udarao po glavi svoju ćerku Ivanu (18), a zatim je povredio i suprugu Mariku (49)

NOVI SAD - Srđan Lešnik (48) iz Novog Sada pokušao je ciglom da ubije svoju ćerku Ivanu (18), a zatim je povredio i suprugu Mariku (49).

Lešnik je uhapšen, dok je Ivana s teškim povredama prebačena u bolnicu.Porodična drama odigrala se juče ujutro oko 8.30 u stanu na Bulevaru oslobođenja 56 u Novom Sadu.- Srđan je pozvao policiju i rekao da je hteo da ubije ćerku, a da je povredio i suprugu. Takođe, rekao je da zovu Hitnu pomoć, a da ih on čeka u stanu - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.Ulubio joj lobanjuPolicajci i lekari zatekli su stravičan prizor.- U stanu je u lokvi krvi ležala Ivana. Otac joj je bukvalno je ulubio lobanju od siline udaraca. Supruga, odnosno majka Marika je skočila da odbrani ćerku, ali i nju je Srđan napao i povredio. Njega smo zatekli kako mirno sedi na terasi, a pored je ga je bila ogromna cigla sa kojom je hteo da ubije ćerku - dodaje naš izvor.Ivana i njena majka odvezene su u bolnicu.Svađali se celu noć- Devojka je zadobila teške povrede i prebačena je na Kiniku za neurohirurgiju. Njena majka primljena je s lakšim povredama i biće puštena na kućno lečenje - rečeno nam je u KC Vojvodine.Svađa između oca i ćerke trajala je celu noć.- On je vikao na nju, drao se. Tukao ju je, vrištala je, pokušavala da pobegne iz stana, ali joj nije uspelo. Na kraju je ciglom izudarao sa namerom da je ubije. Koji je motiv, zasad neće da kaže. Samo je rekao da su to porodični problemi i da ne želi da govori o tome - dodao je naš izvor.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track