OTAC MONSTRUM MESECIMA SILOVAO ĆERKU (15): Devojčica mora na abortus!
Foto: Shutter

Strava i užas u Vladimircima

OTAC MONSTRUM MESECIMA SILOVAO ĆERKU (15): Devojčica mora na abortus!

Crna Hronika -
Incest: Trudnoća hendikepirane I. M. (15), koju je otac Dragan Milijančević (48) seksualno zlostavljao, biće prekinuta u šestom mesecu iz zdravstvenih razloga

VLADIMIRCI - Petnaestogodišnjoj I. M. iz Vladimiraca kod Šapca, koju je otac Dragan Milijančević (48) mesecima silovao, usled čega je nesrećna devojčica ostala trudna, biće urađen abortus, nezvanično saznaje Kurir.Rizična trudnoćaIzvor Kurira iz šabačke bolnice, u kojoj se I. M. nalazi nakon što je otkriveno kroz kakav je užas prolazila proteklih meseci, kaže za naš list da će trudnoća morati da bude prekinuta iz zdravstvenih razloga.- U toku su detaljne analize i nakon toga sa sigurnošću možemo reći u kakvom je stanju plod star 25 nedelja. Zasad ne znamo da li je trudnoća normalna. Devojčica je nepokretna, zaostala je i mentalno i rastom, izgleda kao dete od sedam godina, veoma je mršava i slabo vidi. S obzirom na njeno stanje, veliko je pitanje da li može izneti trudnoću - kaže za Kurir jedan od lekara.

Život u bedi... Kuća porodice Milijančević
Život u bedi... Kuća porodice Milijančević

Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu, rekao je da je u toku detaljna istraga ovog slučaja.- Naloženo je da se uradi DNK analiza ploda, kao i da se prikupe svi potrebni nalazi radi pouzdanog utvrđivanja očinstva deteta i kako bismo bili sigurni da je to plod incesta - rekao je Zoran Obradović.

Stravično... Ovde je otac napastvovao ćerku
Stravično... Ovde je otac napastvovao ćerku

Dragan Milijančević, kome se stavlja na teret da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, na saslušanju je negirao da je bludničio nad ćerkom.- Ništa nije hteo da prizna i rekao je da nema pojma kako je ostala u drugom stanju. Rekao je da nije ni znao da je trudna. Na skoro svako pitanje je slegao ramenima. Ponašao se sasvim normalno i ničim nije odavao utisak da je u stanju da uradi to što mu se stavlja na teret - kaže naš izvor iz istrage.Pored hendikepirane devojčice, Dragan i njegova nevenčana supruga Bogdanka (40) imaju još četvoro maloletne dece, kao i troje koje je Bogdanka ostavila posle porođaja.

Oduzeće im svu decu

Kako nam je rekla Dragica Uzanović, v. d. direktora Centra za socijalni rad u Vladimircima, sva deca će biti oduzeta ovom bračnom paru i biće smeštena u hraniteljske porodice.- Starateljstvo nad zlostavljanom devojčicom po hitnoj proceduri preuzeo je Centar za socijalni rad. Ona se definitivno ne vraća biološkim roditeljima i biće smeštena u adekvatnu ustanovu socijalne zaštite. Procedura za oduzimanje ostale dece ići će redovnim tokom - izjavila je Dragica Uzanović.
Ne osuđuje sina... Draganov  otac Milan
Ne osuđuje sina... Draganov otac Milan

ČINJENICEMajka štiti muža manijakaMilijančević je uhapšen u petak zbog sumnje da je silovao ćerku, koja je ostala u drugom stanjuNjega je prijavila nevenčana supruga BogdankaOna je optužbu na račun supruga iznela pred socijalnim radnicima i policijomPriču je promenila kad je saznala da će joj ćerka biti oduzeta i da će ostati bez socijalne pomoćiBogdanka je govorila da Dragan nije zlostavljao ćerku već da je samo spavao s njom

Baba Persa, Draganova majkaUPOZORAVALA SAM SNAJUPersa Milijančević, majka uhapšenog Dragana, ponavlja da je upozoravala snaju Bogdanku da nešto nije u redu sa ćerkom I. M.- Mojoj unuci je stalno rastao stomak. Bila sam zabrinuta, mislila sam da se razbolela ili da je nešto progutala. Bogdanka nije vodila računa o deci i ranije je optuživala mog sina Dragana da je navodno maltretira. Ona je za sve kriva. Nije htela da čuje da vodi dete kod lekara - priča očajna Persa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track