OTAC UBICE DOKTORKE: Dušanki sam bio kao drugi otac!
Foto: Facebook

Ispovest Nikole Vićentijevića za Kurir

OTAC UBICE DOKTORKE: Dušanki sam bio kao drugi otac!

Crna Hronika -
Ne znam zašto je moj sin ubio Dušanku Andrejević, lepo su se slagali, živeli su zajedno pet godina, planirali su svadbu, kaže Nemanjin otac Nikola

ZUBIN POTOK - Dušanki sam bio drugi otac. Ona i moj sin Nemanja nisu bili samo dečko i devojka, živeli su u vanbračnoj zajednici. Mnogo mi je teško zbog tragedije, ali sigurno ni blizu kao Dudinoj porodici.Ovim rečima počeo je razgovor za Kurir Nikola Vićentijević, otac Nemanje Vićentijevića, koji je u ponedeljak u Domu zdravlja u Zubinom Potoku ubio doktorku Dušanku Andrejević (29).On je izjavio saučešće Dušankinoj porodici.- Kao porodica želimo da im izjavimo najiskrenije saučešće. Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem sahrani, ali nisam mogao njenim roditeljima da izađem na oči - kaže otac ubice.O nastradaloj devojci ima samo reči hvale. Dudu, kako je od milošte zove, pamtiće zauvek kao divnu osobu. Međutim, bole ga neistine koje su ljudi prethodnih dana iznosili o njihovom odnosu.- Moja bivša supruga i ja najbolje znamo jer su Dušanka i Nemanja pet godina živeli s njom u stanu. Kad mi je stariji sin doživeo saobraćajnu nesreću 2012, Duda je želela da se odsele. Moj sin je tada zapostavio i brata paraplegičara, iznajmili su stan i odselili se. Dve godine su živeli u iznajmljenom stanu, sve dok mu Dušanka pre nekoliko meseci nije saopštila da se njeni roditelji ljute i da moraju da žive odvojeno dok se zvanično ne venčaju - priča Nikola Vićentijević.Dušanku je, kako kaže, poslednji put sreo pre tri nedelje.- Oni nisu raskinuli, bili su u vezi do poslednjeg dana, koliko ja znam. Pitao sam je: „Dudo, kako si?“, bila je vesela, pozvala je mene i moju suprugu na kafu. Nije delovala kao neko ko ima problem, sve je bilo u najboljem redu - priseća se Nikola poslednjeg susreta s nesuđenom snajom.On naslućuje razlog zbog kojeg je došlo do tragedije.Sada posle svega slutim da nisu Dudini roditelji branili jer oni nikada verovatno i nisu znali da ona živi s Nemanjom. Pretpostavljam da je ona našla tog drugog momka i da je Nemanja u ponedeljak, kad je saznao, doživeo pomračenje uma - kaže Vićentijević.

Uništio dve porodiceMOJ SIN TREBA DA ODGOVARANikola Vićentijević nije posetio sina u pritvoru niti ima nameru da to uskoro uradi.Trenutno se loše osećam i ne želim da ga vidim. On mora da odgovara za ono što je uradio. Uništio je dve porodice, mada je Dudinoj mnogo gore nego nama. Najžalije mi što ništa ne mogu da učinim da je vratim - očajan je otac mladića koji je ubio Dušanku Andrejević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track