OTKRIVAMO LjUPKA OPET OPLJAČKANA: Ukrali joj pištolj, nakit i 1.000 evra!
Foto: Zorana Jevtić

Razbojnici još jednom ojadili poznatu pevačicu

OTKRIVAMO LjUPKA OPET OPLJAČKANA: Ukrali joj pištolj, nakit i 1.000 evra!

Crna Hronika -
Uništili joj kuću Provalnici upali u stan na Voždovcu dok je pevačica bila na večeri s prijateljima. Kad se vratila, zatekla je ispreturane stvari i blato po celom stanu

BEOGRAD - Stan pevačice Ljupke Stević (31) na Voždovcu ponovo je opljačkan, saznaje Kurir.Samo petnaestak dana nakon što su provalnici upali u njen dom i iz njega odneli skupocenu muzičku opremu, lopovi su još jednom ojadili mladu pevačicu. Ovoga puta, kako saznajemo, ukrali su joj pištolj, nakit i 1.000 evra u gotovini. Sveukupno, Ljupka Stevića je oštećena za oko 3.000 evra.Uviđaj trajao celu noćKao i prilikom prve provale, koja se odigrala 23. septembra, dan pre promocije njenog spota sa Snup Dogom, lopovi su se provukli ispod ograde, zatim obili vrata na terasi i izvršili premetačinu po stanu. Za to vreme, kako saznajemo, Stevićeva je bila na večeri s prijateljima.Naša ekipa juče je otišla u zgradu u kojoj pevačica živi i od komšija saznala šta se tačno dogodilo.

Napravili svinjac... Blatnjavi tragovi koje su lopovi ostavili
Napravili svinjac... Blatnjavi tragovi koje su lopovi ostavili

- Bilo je strašno! Čule smo Ljupku kako plače i doziva upomoć. Odmah sam otrčala kod nje. Šokirala sam se kad sam videla da je ceo stan ispreturan. Stolice i stolovi bili su razbacani, a Ljupka je sedela na podu i plakala. Pokušala sam da je smirim, ali nije vredelo - priča za Kurir prva komšinica pevačice.Prema njenim rečima, ubrzo se na vratima pojavila policija.- Ljupka je bila vrlo uznemirena. Ukrali su joj nakit i 1.000 evra, ali je ona sve vreme u ruci držala kutiju od pištolja i ponavljala da su joj odneli omiljeno oružje. Bila je toliko sluđena da čak ni policajci nisu mogli da je smire, bukvalno je vrištala i jaukala - navodi naša sagovornica.Ljupkina komšinica kaže da su lopovi u stanu napravili haos.- Upali su kao i prethodni put i ušli kroz rupu koju su iskopali ispod ograđene žice sa zadnje strane njenog stana. Pošto je padala kiša, ceo stan je bio blatnjav. Isprljali su zidove, tepih, šteker za paljenje svetla, vrata i prozor od terase. Stvarno je sve izgledalo jezivo. Policija i forenzičari su do pet ujutro vršili uviđaj. Ljupka im je rekla da se nada da će ovoga puta pronaći i privesti razbojnike - ispričala nam je pevačicina komšinica. Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stevićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.Poligrafski testiranaPodsetimo, pevačica je prošle nedelje bila u policiji na poligrafskom testiranju, na kojem je odgovarala na pitanja u vezi sa pucnjavom u njenom komšiluku, kad je ranjena jedna žena, ali je odgovarala i na pitanja kako je slupala skupoceni „bentli“, koji je oduzet članu Šarićeve grupe, a kasnije dodeljen policiji. Nakon dvočasovnog saslušanja prošla je poligraf i puštena je kući.

Doživela stresZAVRŠILA U HITNOJKako saznajemo, zbog stresa koji je doživela pevačica Ljupka Stević iste večeri završila je u bolnici. Pošto komšije i policija nisu mogli da je smire, pozvali su patrolu Hitne pomoći. Lekari su došli i nakon kraćeg pregleda odvezli je u Hitnu pomoć, gde joj je data odgovarajuća terapija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track