OTKRIVEN NASILNIK U KRAGUJEVCU: Za 6 sati šrafcigerom i nožem izvršio četiri krivična dela
Foto: Nebojša Mandić

Priveden na saslušanje u tužilaštvo

OTKRIVEN NASILNIK U KRAGUJEVCU: Za 6 sati šrafcigerom i nožem izvršio četiri krivična dela

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - N. R. dvadesetogodišnji Kragujevčanin, uhapšen je pod sumnjom da je u razmaku od samo šest sati izvršio čak četiri krivična dela, od kojih dva nasilnička ponašanja, laku telesnu povredu i krađu!

Kako navode u kragujevačkoj policiji, osumnjičeni je najpre četrdesetjednogodišnjem taksisti, koji ga je odvezaodo naselja Korićani u Kragujevcu, odbio da plati celokupan iznos usluge, a zatim mu je šrafcigerom naneo rasekotinuu predelu ramena i polomio mu retrovizore na vozilu.

- Svoj pir je nešto kasnije nastavio u naselju Bagremar, gde je tridesetšestogodišnjoj Kragujevčanki, koju je sreo naulici, bez povoda i razloga nožem zadao ubodnu ranu u predelu leđa i naneo joj laku telesnu povredu. Nakon toga,ponovo je angažovao taksi, fizički napao vozača starog 60 godina i oduzeo mu je tablet računar! Na kraju, napao jejoš jednog taksistu nožem!

Ovaj taksi vozač je uspeo da oduzme nož N. R, nakon čega je došao u Policijsku upravu Kragujevac da prijavi događaj, kaže za Kurir izvor iz istrage.

Efikasnom intervencijom policije, N. R. je ubrzo identifikovan i uhapšen.

Kod njega su pronađeni nož, šrafciger i tablet koji je ukrao. Njemu je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, do čijeg će isteka biti sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu.

(B. Vranješević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja