PAO U NOVOM SADU: Bosanac (33) tetejcem pljačkao menjačnice i pumpe
Foto: Slađana Stojanović

Harao od Šapca preko Beograda do srpske Atine

PAO U NOVOM SADU: Bosanac (33) tetejcem pljačkao menjačnice i pumpe

Crna Hronika -
Državljanin Bosne i Hercegovine Ž. S. (33) se tereti da je, preteći pištoljem, oduzimao dnevni pazar u menjačnicama i benzinskim pumpama

NOVI SAD - Državljanin Bosne i Hercegovine Ž. S. (33), uhapšen je od strane novosadske policije, u saradnji sa beogradakom policijom, zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela razbojništva na području Novog Sada, Beograda i Šapca.

On se tereti da je, preteći pištoljem, oduzimao dnevni pazar u menjačnicama i benzinskim pumpama, te da je, između ostalog, polovinom oktobra opljačkao menjačnicu na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Takođe, sumnja se da je, na isti način, početkom oktobra, počinio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Šapcu, a pre nekoliko dana na još jednoj u Beogradu.

Prilikom hapšenja u Beogradu, inspektori su pronašli kod Ž. S. nelegalni pištolj marke „zastava“, M-57, sa sedam metaka u okviru, pa se on tereti i za krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni je zadržan, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track