Perčević branio Milovana Bojića
Foto: Marina Lopicic

Bivše kolege srele se u sudu

Perčević branio Milovana Bojića

Crna Hronika -
Imam ja i svoje probleme zbog kojih sam u pritvoru. Sada ne mogu ni da se setim detalja poslovanja, rekao je na suđenju Perčević

BEOGRAD - Vlasnik „Interkomerca“ Goran Perčević, koji je juče doveden iz pritvora kako bi svedočio na suđenju nekadašnjem ministru zdravlja i direktoru klinike „Dedinje“, izjavio je da smatra da je suđenje njegovom nekadašnjem partijskom kolegi Milovanu Bojiću politički progon.

Doveden iz CZ... Perčević
Doveden iz CZ... Perčević

- Imam ja i svoje probleme zbog kojih sam u pritvoru. Sada ne mogu ni da se setim detalja poslovanja - rekao je na suđenju Perčević, koji je u vreme kad je, prema navodima optužnice, Bojić oštetio kliniku „Dedinje“ za 200.000 nemačkih maraka, bio na čelu njenog Upravnog odbora. On je naveo da zna da je odluke donosio UO, kao i da je, s obzirom na stanje u državi, bolnica odlično radila.- Dolazili su najveći stručnjaci iz oblasti kardiohirurgije iako je klinika bila u lošem stanju - rekao je vlasnik „Interkomerca“, posle čega je vraćen u pritvor, u kom je zbog sumnji da je oštetio Univerzal banku.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja