PEVAČ LEGENDI KOLIMA UDARIO STARICU: Žao mi je baka Ljube, bio je to nesrećan slučaj
Foto: Dragan Kadić

Žena podletela pod automobil Ivana Milinkovića

PEVAČ LEGENDI KOLIMA UDARIO STARICU: Žao mi je baka Ljube, bio je to nesrećan slučaj

Stars -

Komšinica Ljubica je ležala na asfaltu i krv joj je curila iz nosa. Ivan je stajao pored nje i vikao: „Jao, zašto sam vas udario! Bako, nisam hteo, jao, bako!“ Bio je jako potresen, jadan čovek, ispričali su očevici

SOPOT - Ivan Milinković, pevač grupe Legende, slučajno je povredio Ljubicu R. (84) juče ujutru u Ulici kneza Miloša u Sopotu. Pevač se kretao u rikverc kad je nesrećnu staricu podvukao pod svoj automobil.Kako Kurir nezvanično saznaje, nesreća se dogodila u 9 sati ujutru, kad je pevač krenuo u svoju vikendicu.- Baka je prelazila ulicu van pešačkog prelaza, a Milinković se isparkiravao. U jednom trenutku je krenuo u rikverc kako bi propustio drugi automobil i kako mu se starica našla u mrtvom uglu, udario je u nju. Podvukao je nesrećnu baku pod svoja kola i ona je tom prilikom povredila glavu - rekao je izvor Kurira iz istrage.Nesrećan slučajNavodno se starica, koja živi u zgradi prekoputa mesta gde se nesreća dogodila, vraćala iz prodavnice.- Hitna pomoć je odmah reagovala i zbrinula Ljubicu, koja je prebačena u Beograd - dodao je naš sagovornik.Očevici koji su se zatekli na ulici u trenutku nesreće kažu da je scena bila jeziva.- Ljubica je ležala na asfaltu i krv joj je curila iz nosa. Ivan je stajao pored nje i vikao: „Jao, zašto sam vas udario! Bako, nisam hteo, jao, bako!“ Bio je jako potresen, jadan čovek, nije znao šta ga je snašlo. Baš nam ga je bilo žao jer se videlo da je u pitanju nesrećan slučaj - priča poznanica.

Mesto nesreće... Baka Ljubica stradala dok se pevač isparkiravao
Mesto nesreće... Baka Ljubica stradala dok se pevač isparkiravao

Krivica nije moja

Reporteri Kurira juče su kontaktirali sa Ivanom Milinkovićem, koji je potvrdio naše informacije.- Nažalost, tačno je to što ste čuli. U pitanju je nesrećan slučaj, nije moja krivica zaista. Baka Ljuba je prelazila ulicu, ja sam išao u rikverc i nisam nikako mogao da je vidim jer je naišla iz „mrtvog“ ugla. Na sreću, nije ozbiljno povređena. Jeste pala i razbila nos, ali se iskreno nadam i očekujem da će sve biti u najboljem redu. Trenutno je na pregledu kod ORL specijaliste, gde će se utvrditi da li ima povrede nosa. Ja ću uskoro posetiti baka Ljubu, odneću joj sve što bude potrebno i pomoći kao svaki savestan čovek - rekao je poznati pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track