PEVAČICA PREBIJENA ŠTANGLAMA: Ivana Šašić brutalno pretučena, polomljena joj vilica!

Mučki napad na poznatu estradnu umetnicu u centru Šapca

PEVAČICA PREBIJENA ŠTANGLAMA: Ivana Šašić brutalno pretučena, polomljena joj vilica!

Crna Hronika -
Dvojica napadača krvnički pretukla Ivanu ispred njenog stana i nanela joj teške povrede, Šašićeva završila u bolnici

ŠABAC - Pevačica Ivana Šašić (41) brutalno je pretučena ispred svoje zgrade u Šapcu.Kako Kurir saznaje, Ivanu su prebila dvojica napadača, polomila joj vilicu i nanela teške telesne povrede. Ona je hitno prebačena u bolnicu.Napad se dogodio 28. marta u dva sata ujutru, kad se Ivana vraćala kući.Menjala izjave pred inspektorima- Ona je pretučena ispred svog stana. Napadači su je udarali po celom telu, oborili su je na zemlju i šutirali. Potom su pobegli i policija traga za njima. Ivana Šašić zadobila je ozbiljne povrede i bila je zadržana u bolnici - priča za Kurir izvor iz istrage.

Ivana Šašić
Ivana Šašić

Kad joj je pružena prva pomoć, ona je policiji davala konfuzne izjave.- Prvo je rekla da poznaje napadače, pa da ih ne poznaje. Ispričala je da ne zna ko bi mogao da je prebije, niti da joj je neko ranije pretio. Govorila je prilično nepovezano i menjala je iskaz nekoliko puta - kaže naš sagovornik.On dodaje da će Ivana danas dati novu izjavu pred tužiocem.Negirala da je napadnutaIvana Šašić je i našem novinaru davala različite izjave. Najpre je rekla da nije pretučena i da nije u bolnici, već u svom stanu. U drugom razgovoru, kad smo joj rekli detalje napada, uputila nas je na svog advokata.- Ne želim ništa da komentarišem - izjavila je pevačica.

Problem zbog pesmeSUKOB S RADOM MANOJLOVIĆIvanu Šašić pamtimo i po sukobu s koleginicom Radom Manojlović jer se na Jutjubu pojavila demo verzija njene pesme „Skini me“, koju je izvela Rada. Pesmu je trebalo najpre da snimi Manojlovićeva, ali je odustala, pa je pesmu uzela Šašićeva. Ivana je izjavila da je sigurna da je to uradila Rada ili neko iz njenog tima.- Pretpostavljam da je Radi bila potrebna medijska pažnja - tvrdila je tada Šašićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja