PIROT: Zaplenjena garderoba i rezervni delovi za bušilice
Foto: Carina

Ispred kuće

PIROT: Zaplenjena garderoba i rezervni delovi za bušilice

Crna Hronika -
Za robu stranog porekla, muške i ženske majice, košulje, farmerke, pantalone, haljine raznih robnih marki i veliku količinu rezervnih delova za bušilice i brusilice, kojom je bio krcat njen automobil, S.L. nije imala dokaz o plaćenim carinskim dažbinama

BEOGRAD - Carinici u Pirotu zaplenili su veću količinu strane garderobe i rezervnih delova za bušilice i brusilice, saopštila je danas Uprava carina. Roba je tokom dubinske kontrole otkrivena juče u automobilu pirotskih registarskih oznaka, zaustavljenom radi kontrole ispred porodične kuće S.L, koja je i upravljala vozilom.

Za robu stranog porekla, muške i ženske majice, košulje, farmerke, pantalone, haljine raznih robnih marki i veliku količinu rezervnih delova za bušilice i brusilice, kojom je bio krcat njen automobil, S.L. nije imala dokaz o plaćenim carinskim dažbinama.

Za deo robe postoji sumnja da povređuje i pravo intelektualne svojine, što će biti naknadno utvrđeno. Kako prema proceni carinika vrednost robe prelazi trećinu vrednosti automobila i on je privremeno zadržan, do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja