PLJUŠTALE KRIVIČNE PRIJAVE: NS policija sprečila krađu kablova, građevinske opreme i drva
Foto: Slađana Stojanović

Priveden veći broj

PLJUŠTALE KRIVIČNE PRIJAVE: NS policija sprečila krađu kablova, građevinske opreme i drva

Crna Hronika -
Na putu Novi Sad - Srbobran policija je zatekla trojicu Temerinaca kako odvajaju plastiku od bakarnih kablova koji su, kako se sumnja, prethodno ukradeni iz jedne firme u Temerinu

NOVI SAD - U krađama ili pokušajima, novosadska policija uhvatila je više osoba.

Na putu Novi Sad - Srbobran policija je zatekla trojicu Temerinaca kako odvajaju plastiku od bakarnih kablova koji su, kako se sumnja, prethodno ukradeni iz jedne firme u Temerinu. Protiv njih je podneta krivična prijava zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo teške krađe.

U Novom Sadu su trojica meštana uhvaćena u dvorištu kuće koja je vlasništvo jednog građevinskog preduzeća, dok su pokušavali da ukradu deo građevinske opreme sa objekta. Oni se terete za pokušaj teške krađe.

Novosađanin koji je, kako se sumnja, provalio vozilo u Ulici Lukijana Mušickog, uhvaćen je, neposredno posle toga, sa alatom za obijanje.

Prema kvalifikaciji nadležnog tužioca, on se tereti za krivično delo pokušaja teške krađe.

U Ravnom Selu, policija je zatekla dvojicu osumnjičenih u dvorištu kuće jednog meštanina, odakle su pokušali da ukradu ogrevno drvo. Protiv njih će, takođe, u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za pokušaj krađe.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track