POGINULI RADNICI BIA KOD KRUŠEVCA: Teško povređena žena (45) i dalje u kritičnom stanju
Foto: Youtube

Kobno preticanje

POGINULI RADNICI BIA KOD KRUŠEVCA: Teško povređena žena (45) i dalje u kritičnom stanju

Crna Hronika -
Lekari ne žele da daju bilo kakve procene u vezi njenog zdravstvenog stanja, ali dodaju da veliki problem u lečenju predstavljaju prelomi i hematomi unutar organizma

BEOGRAD - J.I. (45) radnica BIA koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se u subotu dogodila na putu Kruševac-Kraljevo kod Čitluka i dalje se nalazi u veoma teškom stanju.

Kako Kurir saznaje lekari ne žele da daju bilo kakve procene u vezi njenog zdravstvenog stanja, ali dodaju da veliki problem u lečenju predstavljaju prelomi i hematomi unutar organizma.

Autopsija nastradalih radnika BIA, prema saznanjima Kurira još uvek nije gotova, pa je još uvek nepoznato vreme i datum sahrane nastradalih radnika Bezbednosno informativne agencije.

Podsetimo, pripadnici BIA Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milisavljević (45) poginuli su u subotu prepodne oko 11 sati na putu Kruševac-Kraljevo kod Čitluka kad su „fijat puntom“ direktno udarili u šleper.Putnica iz automobila J. I. (45), takođe pripadnik BIA, s teškim povredama tada je prevezena je u Urgentni centar u Beogradu, dok je vozač kamiona S. T. (22) lakše povređen.

( S. Vojnović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja