UZORAN ĐAK: Niški srednjoškolac (16) marihuanu krio u svesci
Foto: Profimedia

Zapelna narkotika

UZORAN ĐAK: Niški srednjoškolac (16) marihuanu krio u svesci

Crna Hronika -
Srednjoškolac je policiji priznao da ima još droge u stanu. Paketići sa marihuanom su pronađeni u njegovoj jakni i ormaru dok je u školskoj svesci nadjena presovana kanabis

NIŠ - Niška policija podneće krivične prijave u redovnom postupku protiv dvojice maloletnika zbog trgovine narkoticima.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, policijska patrola je sinoć tokom pojačane kontrole obrazovnih ustanova i njihove okoline, u dvorištu jedne niške srednje škole kod šesnaestogodišnjeg učenika pronašla marihuanu a pretresom njegovog stana otkriveno je još sedam paketića istog narkotika težine 7.6 grama i presovana biljka kanabis sativa.

- Kada je ugledao policijski patrolu dečak je odbacio „džoint“ što je policija uočila Kada su ga pretresli, policajci su kod njega pronašli dva paketića marihuane. Tokom daljeg policijskog rada on im je priznao da ima još droge u stanu. Paketići sa marihuanom su pronadjeni u njegovoj jakni i ormanu dok je u školskoj svesci nadjena presovana kanabis sativa – kažu naši sagovornici iz istrage.

Tokom iste akcije, policija je pronašla još deset paketa marihuanetežine 19 grama i to kod sedamnaestogodišnjeg druga prvoosumnjičenog koji je zatečen u blizini zgrade u kojoj je polciija obavljala pretres.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track