POKUŠAJ UBISTVA: Luki Bojoviću opet sude za Andriju Draškovića?
Foto: Fonet, Aleksandar Jovanović

Apelacioni sud o presudi

POKUŠAJ UBISTVA: Luki Bojoviću opet sude za Andriju Draškovića?

Crna Hronika -
Ukoliko presuda bude ukinuta, pred sud bi ponovo iskaze mogli da daju svedoci, pevači Ivan Gavrilović i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i fudbaler Nikola Lazetić

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu najverovatnije će naložiti novo suđenje Luki Bojoviću i Vladimiru Milisavljeviću, koji su oslobođeni optužbi za tri ubistva i pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka, kao i Sretku Kaliniću i Milošu Simoviću, koji su osuđeni na 35, odnosno 30 godina zatvora.

- Deo presude nećemo čitati na javnom delu, pošto nije najjasniji - nagovestila je moguću odluku sudija Bojana Paunović, koja je na jučerašnjoj javnoj sednici čitala presudu koja se razmatra.Ukoliko presuda bude ukinuta, pred sud bi ponovo iskaze mogli da daju svedoci, pevači Ivan Gavrilović i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i fudbaler Nikola Lazetić. Inače, ukidanje presude i novo suđenje juče je zatražio i Velimir Golubović, zamenik tužioca za organizovani kriminal, koji je zatražio da novi postupak ne vodi sudija Vladimir Mesarović, sin Nate Mesarović, već sasvim drugo sudsko veće.

- Priznao sam učešće u krivičnom delu i očekivao sam da budem osuđen, ali molim sud da mi smanji kaznu - rekao je Miloš Simović, koji je lično izložio svoju žalbu, dok je odbrana Sretka Kalinića zatražila novo suđenje ili da mu sud izrekne blažu kaznu.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track