POKUŠAJ UBISTVA ZBOG NJIVE: Pucao na komšinicu (49) zbog svađe oko međe!
Foto: Fonet/Ilustracija

U teškom stanju prebačena u bolnicu

POKUŠAJ UBISTVA ZBOG NJIVE: Pucao na komšinicu (49) zbog svađe oko međe!

Crna Hronika -
Otrčali smo i ugledali Zoricu kako leži i viče Upucao me Živan!. Njega nije bilo tu, tako da sam ja odmah uzeo Zoricu, smestio je u kola i odvezao do sremskomitrovačke bolnice. Ona je u kolima jaukala, na moment je gubila svest, ispričao je komšija

MARTINCI - Zoricu Nikolić (49) iz Martinovaca, kod Sremske Mitrovica upucao je komšija Živan Bojić (80) iz istog mesta, danas oko 13 časova. Nemio događaj dogodio se u Vojvođanskoj ulici u Martincima, u kojoj kuće imaju i Nikolići i Bojić, jedni na broju 171, a drugi na 173.

-Sedeo sam preko puta kod komšije, kada smo čuli dva hica iz vatrenog oružja. A odmah potom i ženski glas kako doziva upomoć. Potrčali smo i ugledali Zoricu kako leži i viče “Upucao me Živan”. Njega nije bilo tu, tako da sam ja odmah uzeo Zoricu, smestio je u kola i odvezao do sremskomitrovačke bolnice. Nisam hteo da se gubi vreme, dok hitna ne stigne. Ona je u kolima jaukala, na moment je gubila svest – kaže njihov komšija Žarko Filipović.

Kako dalje kaže, on ne zna tačan motiv, ali prepostavlja da su se posvađali oko međe, jer su oboje imali bašte jednu do druge.

-Zorica je vredna žena kao i njen suprug i roditelji, a Živan je udovac unazad par godina. Šta mu se desilo u glavi da se odluči da pokuša da ubije Zoricu to niko ne zna, ali je strašno da zbog njive tako nešto uradi – dodaje komšija.

U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici su nam potvrdili da je Zorica primljena sa teškim telesnim povredama, nanetim iz vatrenog oružja, te da je odmah operisana. Ona je zadobila dve prostrelne rane u predelu stomaka.

Kako saznajemo, Bojić je odmah uhapšen i zadržan, a protiv njega će ići krivična prijava za ubistvo u pokušaju. Takođe, prema prvim informacijama Bojić je priznao da je hteo da ubije Zoricu zbog međe.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track