POPRSKALA IH SUZAVCEM! POLICAJCI PRESAVILI TABAK: Traže milione od starlete Dušice Jevđenović
Foto: Zorana Jevtić

Umanjena im radna sposobnost

POPRSKALA IH SUZAVCEM! POLICAJCI PRESAVILI TABAK: Traže milione od starlete Dušice Jevđenović

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policajci koje je bahata starleta Dušica Jevđenović (27) napala i umalo oslepela suzavcem tražiće od nje višemilionsku odštetu jer im je umanjila radnu sposobnost. Iako se sporazumom o priznanju krivice spasla robije, napadnuti policajaci neće da odustanu od isterivanja pravde.

- Tužiću je jer otkad me je suzavcem poprskala po očima slabo vidim i teže radim. Neću da joj oprostim što me je svesno i na kvarno napala i skoro ostavila bez vida i zato ćemo se još viđati na sudu. Zbog straha od gubitka vida i doživljenog stresa morao sam da idem i kod psihijatra. U svakom slučaju, planiram da tražim milionsku odštetu - rekao je policajac Bojan Milenković (37), koji se posle incidenta lečio kod psihijatra jer mu je vid bio ozbiljno narušen.

FOTO: Facebook

On je ogorčen što je Jevđenovićeva u decembru prošle godine osuđena na 22 meseca zatvora, uslovno pet godina.

BAHATA STARLETA NAPALA POLICAJCA: Poprskala me je suzavcem u oči!

FOTO: Facebook

Njegov kolega, koji je u junu 2015. takođe napadnut u ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, dok su pokušavali da savladaju Dušičinog brata Ivana, koji je vitlao gasnim pištoljem, takođe će istaći odštetni zahtev zbog pretrpljenih duševnih bolova.

DRŽAVNA STARLETA NEPREPOZNATLJIVA: Dušica Jevđenović nabudžila se za 12.000 evra!

I dok policajci najavljuju tužbe, razmažena starleta, koja je dobila sina sa starijim političarem, za to i ne haje, već nastavlja da se provodi i oblači u skupe krpice. Iako je zimus nabacila kilograme i bila jedva prepoznatljiva, sada je znatno stesala liniju, ali i za neki broj povećala grudi, pa se ponovo vratila u formu.

FOTO: Facebook

BAHATA SAVETNICA U VLADI: Dušica Jevđenović počupala i išamarala devojku u noćnom provodu

Jevđenovićeva je u međuvremenu raskinula vezu sa uticajnim političarem i tajno se udala za Milivoja Zarubicu (52) zvanog Puja, koji je u javnosti poznat kao „balkanski kralj trgovine ljudima”.

FOTO: Facebook

U žižu je dospela u junu 2015. kada je suzavcem poprskala policajce koji su privodili njenog brata Ivana. Tada im je pretila „da joj ne mogu ništa” i mahala diplomatskim pasošem Ministarstva spoljnih poslova.

FOTO: Facebook

Policajcima je pretila da će da dobiju otkaz i govorila im da su „pi*ke pandurske”. Iako joj je pretila kazna od jedne do osam godina zatvora, ona se izvukla sa uslovnom osudom, ali ukoliko počini krivično delo, ići će u zatvor.

(D. Ćuruvija/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track