UBISTVO NA BANJICI: Sin na smrt pretučenu majku (74) pronašao u garaži!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Potraga za Radomirom J.

UBISTVO NA BANJICI: Sin na smrt pretučenu majku (74) pronašao u garaži!

Crna Hronika -
Beživotno telo Mileve J. čiji je nestanak prijavljen policiji u subotu pronađena je u svojoj garaži na smrt pretučena. Policja traga za njenim suprugom Radomirom J, koji je osumnjičen za ovo svirepo ubistvo i sa kojim je ona poselednji put bila u petak prema svedočenju unuka

BEOGRAD - Mileva J. (74) pronađena je danas pre podne oko 11.20 sati mrtva u kanalu garaže u Bulevaru oslobođenja na Banjici u zajedničkom dvorištu.

Kako Kurir nezvanično saznaje telo nesrećne žene pronašao je njen sin iz prvog braka, dok za njenim suprugom Radomirom J. (74) policija i dalje traga jer ga sumnjiči za ovo ubistvo.

Naime prema nezvaničnim informacijama unuk koji živi u zajedničkom dvorištu sa ubijenom Milevom u petak je zvao baku na mobilni telefon. Ona mu se javila i rekla da se sa dedom nalazi na pijaci i da će brzo vratiti kući, međutim on se iznenadio kada se Radomir sam pojavio na kapiji i rekao da Mileva uopšte nije bila sa njim.

Milevin sin, unuk i Radomir J. u subotu su otišli u policiju i prijavili nestanak nesrećne žene. Oni su proveli čitav vikend u isčekivanju bilo kakve vesti o Milevi. Milevin sin i unuk su sa Radomirom u nedelju razgovarali čak da u ponedeljak odnesu njenu sliku u policiju, međutim od tada ga niko nije video.

Kako Kurir sazanje Milevin sin je otvorio zaključanu garažu, koja nije otvarana nekoliko dana tražeći neke stvari. Kada je pomerio daseke i pogledao u kanal zatekao je mrtvu majku i odmah pozvao policiju. Prema nezvaničnim informacijama ona je imala modrice po celom telu.

Njeno telo je prebačeno na institutu za sudsku medicinu kao bi se utvrdio tačan uzrok smrti. policija i dalje traga za Radomirom J. koga sumnjiče da je ubio svoju suprugu, kao i da im razjasni motiv i okolnosti kako je došlo do ovog ubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track