PORODIČNO NASILJE U PARAĆINU: Nevenčanu suprugu silom ugurao u auto, pa je tukao pred detetom
Foto: Shutterstock

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

PORODIČNO NASILJE U PARAĆINU: Nevenčanu suprugu silom ugurao u auto, pa je tukao pred detetom

Crna Hronika -

PARAĆIN/JAGODINA - Pripadnici MUP u Jagodini, uhapsili su Z.Ž (42) iz Paraćina, jer je tukao nevenčanu suprugu u prisustvu maloletnog deteta, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

"Po odobrenju osnovnog javnnog tužioca u Paraćinu Z.Ž je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici", stoji u saopštenju.

"Osumnjičeni se tereti da je nevenčanu suprugu nasilno ugurao u automobil, na ulici u Paraćinu, juče oko 17 sati, a zatim joj, u prisustvu maloletnog deteta, zadao više udaraca rukom", navodi se u saopštenju.

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja