POSLE DRAME U ŽARKOVU: Pljačkaši menjačnice sutra na saslušanju kod tužioca
Foto: Nebojša Mandić

Posle hapšenja odmah im je određeno zadržavanje do 48 sati

POSLE DRAME U ŽARKOVU: Pljačkaši menjačnice sutra na saslušanju kod tužioca

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dvojica osumnjičenih za pljačku menjačnice u Žarkovu A.B. (26) i S.M. (26) sutra će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, rečeno je u tom tužilaštvu.

Njima je juče određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, pošto su privedeni posle devetočasovne policijske opsade zgrade u kojoj su se zabarikadirali nakon pljačke. Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o pokretanju istrage protiv njih i predlogu za pritvor.

Policija je juče saopštila da se uhapšeni sumnjiče da su uz pretnju oružjem opljačkali menjačnicu na Čukarici, a potom pobegli u obližnju stambenu zgradu, gde je jedan od osumjičenih izvršio samoubistvo. Uhapšeni su u jednom od stanova, a pronađeni su i pištolji kojima je počinjeno krivično delo, kao i oteti novac.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Prilikom pljačke menjačnice povređena je jedna radnica, koja je hospitalizovana u Urgentnom centru.Do pljačke je došlo u sredu ujutru u 8.20 u menjačnici u Trgovačkoj ulici.

Pljačkaši su pobegli u zgradu u Trgovačkoj 8, u naselju Žarkovo, i u njoj se zabarikadirali. Nakon 11-časovne opsade policija je privela osumnjičene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track