POSLEDICA UDESA KOD KAĆA: Trudnica izgubila bebu zbog stresa
Foto: Kurir Štampano

Radmila Stanković tuguje

POSLEDICA UDESA KOD KAĆA: Trudnica izgubila bebu zbog stresa

Crna Hronika -
Radovala sam se ovoj drugoj trudnoći, a sad ništa, rekla je Radmila Stanković (19), pod čiji je „jugo“ podleteo biciklista

KAĆ - Mnogo nam je teško, izgubili smo bebu... Ne znam da li mi je teže što smo suprug i ja izgubili bebu ili zbog tog čoveka koji je završio pod našim točkovima. Radovala sam se toliko ovoj drugoj trudnoći i sad ništa. Svi mi kažu: „Mlada si, imaš ćerkicu od 11 meseci, imaćeš još dece“, ali bolno je to kad majka izgubi dete, iako je trudnoća bila na početku. Ne dao bog nikome da se ponovi.Sudar bio neizbežanOvo je za Kurir rekla Radmila Stanković (19) iz Kaća, koja je zajedno sa suprugom Đorđem i bratom u sredu uveče bila u kolima kad je pod njihov „juga“ podleteo biciklista, koga je pre toga udario „jaguar“ Miroslava J. (28) iz Budisave. Policija nije saopštila identitet nastradalog bicikliste, ali nezvanično saznajemo da je reč o Marku Vučiniću (52) iz Novog Sada.- Nije bilo šanse da suprug izbegne biciklistu. Da je skrenuo u jarak, svi bismo poginuli - priča Radmila.Ona kaže da ne zna da li je gore njoj ili suprugu.- Đorđe od srede uveče ne progovara. U četvrtak sam provela dan u novosadskom porodilištu. Psihijatar mi je dao lek za smirenje. Trebalo je da ostanem pod njihovim nadzorom, jer sam od srede mnogo krvarila, ali nisam mogla. Potpisala sam i na svoju ruku došla kući kako bih bila s ćerkicom i suprugom. Ne znam kako bih provela noć u bolnici kad mi je slika pregaženog čoveka stalno pred očima - kaže Radmila.Ona dodaje da joj je mnogo žao i nastradalog čoveka.- Uputićemo telegram saučešća njegovoj porodici, bez obzira na to što smo zbog njega izgubili bebu. Ipak smo ljudi - kaže Radmila.Vozio sredinom putaSaobraćajka se dogodila u sredu uveče, kad je biciklista, koji je vozio sredinom puta, naglo skrenuo levo i naleteo na „jaguar“, koji je vozio Miroslav J. (28) iz Budisave. Biciklista je usled udarca odbačen na drugu stranu puta, gde ga je „jugom“ pregazio Đorđe Stanković.(S. S.)

Obdukcija biciklisteU KRVI IMAO 2,5 PROMILA ALKOHOLATelo nastradalog Vučinića prebačeno je u Institut sudske medicine, u kojem je utvrđeno da je vozio bicikl sa 2,5 promila alkohola u krvi. Marko je bio nezaposlen i nalazio se na birou za zapošljavanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track