POTERA U JAGODINI: Policija traži ovog razbojnika, da li ga prepoznajete?
Foto: MUP

POTERA U JAGODINI: Policija traži ovog razbojnika, da li ga prepoznajete?

Crna Hronika -
JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini danas je zamolila građane da joj pomognu u vezi otkrivanja osobe koja je osumnjičena da je 5. oktobra, uz pretnju pištoljem, počinila razbojništvo u menjačnici Tržnog centra "Vivo" u Jagodini.

Policija je pozvala danas građane u cilju rasvetljavanja pljačke menjačnice u Vivo šoping centru u Jagodini da im se dostave, ukoliko imaju, bilo kakve informacije o tom razbojništvu počinjenom 5. oktobra.

Policija je dala i tri fotografije razbojnika, sa sigurnosne kamere u menjačnici, na kojima se vidi kratko ošišan mladić svetle kose, sa naočarima za sunce, kako vadi pištolj iz crne jakne a zatim ga repetira.

Kako se navodi u saopštenju, muškarac na fotografiji je osumnjičen da je uz pretnju pištoljem, od radnice uzeo novac. Razbojnik je uzeo 240.000 dinara.

To je samo jedna od nerasvetljenih pljački menjačnica u Jagodini. Polovinom septembra, za vreme fudbalske utakmice Jagodina-Crvena zvezda opljačkana je menjačnica u centru grada. Tada je razbojnik, koji još nije uhvaćen, uzeo 1.500 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track