POTUKLI SE BABA I DEDA U SENTI: Optužila ga da joj je neveran
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Ćerka pozvala policiju

POTUKLI SE BABA I DEDA U SENTI: Optužila ga da joj je neveran

Crna Hronika -
Policija je od muža lovca I.R .(77) oduzela dva pištolja, lovačku i vazdušnu pušku, lovački nož i 166 komada municije

SENTA - Nakon masakra u Martonošu i Oromu, policija i pravosudni organi prema nasilnicima koji na severu Vojvodine prete ženama ili bivšim suprugama,preduzimaju rigorozne mere u pogledu sprečavanja nasilja u porodici.

Samo tokom proteklog vikenda zadržana su tri nasilnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici:

- U selu Bogaraš kod Sente, potukli su se I.R .(77) i njegova supruga M.R. (73) pa je policija, na poziv njihove ćerke, morala da reaguje. Od I.R. su oduzeta dva pištolja, lovačka i vazdušna puška, lovački nož i 166 komada municije. I.R je određeno policijsko zadržavanje, a protiv njegove žene je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici - potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Interesantno je da su se supružnici potukli, jer je žena optužila muža da je neveran:

- Revoltiran njenim optužbama I.R. je hteo da napusti kuću, ali mu supuga to nije dozvolila. Došlo je do žučne svađe, a onda i tuče koja je započela kad je I. R. opalio šamar ženi M.R. Tuča je okončana policijskom intervencijom - naveo je naš izvor.

Mira nije bilo ni u okolini Kikinde. I.B. (37) iz Iđoša, zadržan je zato što je bivšoj supruzi slao preteće SMS poruke i prekoračio sudsku zabranu prilaska njoj i deci. Z.V. (33) iz Horgoša, takođe je slao preteće SMS poruke bivšoj ženi. Kikindska policija je proteklih dana podnela desetak prijava protiv muževa i bivših partnera koji su ženama pretili ubistvom i slali preteće sms poruke.

(S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja