PREMINUO GAZDA MENJAČNICE IZ PARAĆINA: Pucao sebi u glavu,umro ne budeći se iz kome
Foto: Nebojša Mandić

Tragedija

PREMINUO GAZDA MENJAČNICE IZ PARAĆINA: Pucao sebi u glavu,umro ne budeći se iz kome

Crna Hronika -

ĆUPRIJA - Slobodan Veličković (40), vlasnik menjačnice “Coa” u Paraćinu koji je pucao sebi u glavu pre pet dana, 7. avgusta, preminuo je na intenzivnoj nezi Neurohirurškog odeljenja ćuprijske bolnice ne budeći se iz kome.

Iako je Veličković u bolnici odmah operisan, pognoze za njegov oporavak su bile crne jer je on praktično razneo sebi glavu pucajući vatrenim oružjem vertikalno ispod vilične kosti.

Na društvenim mrežama Veličkovićevi prijatelji podelili su danas njegovu fotografiju, sa oproštajnim porukama: “Brate moj, neka te čuvaju anđeli, počivaj u miru, neka ti je laka zemlja…”

Preminuli je bio gazda najprometnije menjačnice u gradu, sa najpovoljnijim kursom, u kojoj je uvek bilo dosta ljudi i u kojoj se odnedavno obavlja platni promet, pa su se u gradu pojavile glasine da se nije sam ubio, odnosno da je, ili ubijen, ili je nateran da se ubije.

Pričama u prilog išlo je i to što je pronađen ispod Tekijskog mosta nedaleko od auto-puta, a neki njegovi poznanici su isticali da su ga videli sat pre tragičnog čina i da je bio – dobro raspoložen. Međutim, Kako Telegraf saznaje iz merodavnih izvora, radi se o samoubistvu. Pucao je u sebe u svom automobilu vatrenim oružjem koje je bilo registrovano na njegovu suprugu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track