PREOKRET U ISTRAZI: Muž i žena dogovorili samoubistvo i ubistvo u Jagodini
Foto: Kurir

Zbog bolesti

PREOKRET U ISTRAZI: Muž i žena dogovorili samoubistvo i ubistvo u Jagodini

Crna Hronika -
Pripadnici MUP su, postupajući po prijavi, u jednom stanu u Jagodini danas oko 12 sati, zatekli beživotno telo žene sa ranama nanetim vatrenim oružje i povređenog muškarca koji je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini

JAGODINA - Direktor Opšte bolnice u Jagodini dr Drako Miletić izjavio je Tanjugu da je muškarac M. S (72) koji je danas zatečen ranjen u porodičnom stanu u jagodinskom naselju Strelište, pored usmrćene supruge, poslat u Klinički centar u Kragujevcu.

"On je u Opštu bolnicu u Jagodini dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom na glavi", rekao je Miletić.Miletić je istakao da je to "koliko znam njihov dogovor da se ubiju jer su oboje bili teško bolesni". Policija je danas u jednom stanu u Jagodini zatekla mrtvu ženu sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja i povređenog muškarca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

"Pripadnici MUP su, postupajući po prijavi, u jednom stanu u Jagodini danas oko 12 sati, zatekli beživotno telo žene sa ranama nanetim vatrenim oružje i povređenog muškarca koji je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini", stoji u saopštenju.

Uviđaj mesta događaja izvršio je zamenik višeg janog tužioca i "po njegovom nalogu izvršiće se obdukcija tela nastradale osobe", navodi se u saopštenju.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track