PRESEKAO PUT AUTOBUSU: Petoro putnika povređeno, potraga za vozačem koji je uzrokovao udes

Nesreća na Banjici

PRESEKAO PUT AUTOBUSU: Petoro putnika povređeno, potraga za vozačem koji je uzrokovao udes

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo na uglu Crnotravske i Raške ulice. Kako je rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije autobus na liniji 59 sudario se sa za sada neidentifikovanim automobilom

BEOGRAD - Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 15.30 dogodila u beogradskom naselju Banjica, potvrđeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Do nesreće je došlo na uglu Crnotravske i Raške ulice. Kako je rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije autobus na liniji 59 sudario se sa za sada neidentifikovanim automobilom koji mu je usled naglog kočenja presekao put. U MUP-u su kazali da vozač automobila još uvek nije pronađen.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da, prema prvim podacima, povrede nisu teške i da su svi povređeni bili putnici autobusa. Muškarac (30) zadobio je tupu povredu ramena, dok je žena (69) povredila leđa. Oni su prevezeni na Institut za ortopediju Banjica.

Žene starosti oko 64 i 57 godina i muškarac (84) zadobili su povrede glave i prevezeni su u Urgentni centar, kazala je Macura agenciji Beta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track